محمد بیات ـ معاون عملیات سازمان آتشنشانی تهران ـ درباره جزییات این حادثه به ایسنا ، گفت: وقوع یک فقره آتشسوزی در انبار چوب واقع در خیابان فدائیان اسلام در ساعت 6:21 صبح امروز به آتشنشانی گزارش شد و ماموران ایستگاه 13 آتشنشانی کمتر از سه دقیقه در محل حاضر شدند.
وی افزود: آتش نشانان پس از حضور در محل با مشاهده شعلههای گسترده آتش درخواست نیروی کمکی کردند که شش ایستگاه آتشنشانی دیگر نیز به محل حادثه اعزام شدند.
بیات با اشاره به این که نیروهای آتشنشان با انجام عملیاتی سعی کردند، از گسترش آتشسوزی جلوگیری کنند ، اظهارداشت: وجود چوب، تخته و ورق چوب که به صورت غیراستاندارد در کنار هم چیده شده بودند، ورود آتش نشانان را به مرکز حریق غیرممکن کرده بود.
به گفته بیات، با توجه به این که ایستگاه 13 آتشنشانی در فاصله کمی از محل حادثه قرار دارد، به نظر میرسد که وقوع این حادثه به آتشنشانی دیر گزارش شده است.
معاون عملیات سازمان آتشنشانی تهران با تاکید بر این که نباید این مقدار کالای چوبی را به صورت غیراستاندارد در یک مکان کوچک جمع کرد، افزود: این انبار چوب در گذشته نیز چندین بار دچار حریق شده که به عنوان مثال، وقوع آتشسوزی در سال 61، باعث سوختن کامل این انبار شد.
وی گفت: وجود این انبار در داخل شهر ناامن است و در صورت اطفای کامل آتشسوزی نیز به دلیل غیراستاندارد و ناایمن بودن آن، احتمال وقوع مجدد حریق در این انبار وجود دارد.
بیات تصریح کرد: در حال حاضر حریق تحت کنترل آتشنشانان بوده و گسترش نخواهد یافت اما عملیات لکهگیری ممکن است تا فردا نیز به طول انجامد.
به گفته بیات، این حادثه تلفاتی نداشته است.
آخرین تمرینهای تیم ملی فوتبال در سایه حمایت فوقالعاده مردم مکزیک
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....