در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
بازپرس قندیزاده در شعبه هشتم بازپرسی دادسرای جنایی با اشاره به این پرونده به «جامجم» گفت: صبح چهارشنبه هفته گذشته زن جوان در شمال غرب تهران دقایقی پس از خروج از محل سکونت خود متوجه شد که 2 سرنشین یک دستگاه موتورسیکلت به وی نزدیک شدند و در این هنگام ترکنشین موتورسیکلت کیف زن جوان را ربود.
بازپرس دادسرای جنایی تصریح کرد: به دنبال این ماجرا زن جوان که کیف خود را از دست رفته میدید، در یک لحظه کیف سارق ترکنشین را کشید و با فریادهای او چند نفر که شاهد این ماجرا بودند، به تعقیب 2 سارق کیف قاپ پرداختند، اما آنها بسرعت از محل متواری شدند.
تماس کیف قاپ
قندیزاده افزود: پس از این حادثه و با گشودن کیف متعلق به سارق، اسناد و مدارک او به دست آمد و پس از تماس با مرکز فوریتهای پلیسی 110، پروندهای در این ارتباط تشکیل شد و موضوع برای دستگیری سارقان در دستور کار قرار گرفت.
بازپرس شعبه هشتم دادسرای جنایی افزود: هنگامی که تحقیق در این زمینه ادامه داشت، زن جوان، با مراجعه به دادسرا گفت که پس از سرقت کیف وی؛ جوان سارق با او تماس گرفته و درخواست کرده است تا در یک قرار تعیین شده کیف او را تحویل دهد و کیف خود را دریافت کند.
به دنبال این موضوع و با آموزش مناسب، هنگامی که سارق کیف قاپ با حضور در محل قرار، آماده بود تا با تحویل کیف مالباخته، کیف خود را تحویل بگیرد، در اقدامی ضربتی دستگیر شد. بازپرس جنایی افزود: با تحقیق از سارق کیف قاپ و اعتراف وی، تلاش برای دستگیری دیگر همدست وی ادامه دارد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: