سینما 2008

دی‌کاپریو خالق جیمزباند می‌شود

فارس: یان فلمینگ که با قصه‌های جیمزباندی‌اش تماشاگران سینما را سال‌ها جذب خود کرد تبدیل به قصه یک فیلم سینمایی می‌شود. بنا بر این گزارش، نقش این نویسنده قصه‌های ضدجاسوسی مامور 007 را لئوناردو دی‌کاپریو بازی خواهد کرد. هنوز کارگردانی برای فیلم انتخاب نشده است، ولی نام ران هاوارد بیشتر از همه شنیده می‌شود. دی کاپریو که چند سالی است با استیون اسپیلبرگ - که به گفته راجرمور جیمزباند دهه 70 سینما، مجموعه فیلم «ایندیاناجونز» او جوابیه‌ای به مجموعه فیلم‌های جیمزباندی تاریخ سینماست از علاقه‌اش برای کارگردانی فیلمی درباره یان فلمینگ صحبت کرد. خط اصلی قصه مربوط به دوران جوانی نویسنده و زمانی است که کاراکتر جیمزباند را خلق و اولین کتاب‌های جیمزباندی‌اش را منتشر کرد.
کد خبر: ۲۲۱۶۲۵

اعطای جایزه یک عمر دستاورد حرفه‌ای به «ساموئل ال جکسون»

فارس: سازمان «سینماتک آمریکا» جایزه امسال «سیدنی پولاک» را به ساموئل ال جکسون، بازیگر آمریکایی اعطا کرد.

سازمان «سینما تک آمریکا» در بیست و سومین سال برگزاری جوایز خود، جایزه یک عمر دستاورد حرفه‌ای سال 2008 میلادی را به ساموئل ال جکسون، بازیگر مشهور آمریکایی اعطا کرد. بنا به اعلام سینما تک، این جایزه هرساله به کسانی اعطا می‌شود که تاثیر بسزایی در برگزاری نمایشگاه‌های مستقل فیلم و همچنین ساخت و توزیع فیلم‌هایی مستقل داشته باشند. جکسون هنگام دریافت این جایزه ضمن تقدیر از برگزارکنندگان این مراسم، از سینمای بالیوود حمایت و حمله تروریستی به بمبئی هند را محکوم کرد.

معرفی آثار برتر علمی - تخیلی تاریخ سینما

ایسنا:‌ آثار برتر تاریخ سینما در ژانر علمی  تخیلی به انتخاب نشریه گاردین معرفی شدند. درصدر این فهرست 10‌تایی عناوین کارگردانانی چون ریدلی اسکات و استنلی کوبریک به چشم می‌خورد. بنابراین گزارش، فیلم‌های «بلید رانر» به کارگردانی اسکات، «ادیسه فضایی 2001» ساخته کوبریک و «جنگ‌های ستاره‌ای» جورج لوکاس عناوین اول تا سوم این فهرست را به‌خود اختصاص داده‌اند. فیلم‌های «بیگانه» به کارگردانی ریدلی اسکات، «سولاریس» ساخته آندری تارکوفسکی (کارگردان فقید روسی) و نابودگر (1984) به کارگردانی جیمز کامرون در رتبه‌های بعدی این نظرسنجی قرار گرفته‌اند.

«روزی که زمین ایستاد» به کارگردانی رابرت وایز، «جنگ‌ دنیاها» ساخته‌ بایر ون‌هاسکین، «ماتریکس» ساخته‌ اندی ولاری واچوفسکی و «برخورد نزدیک از نوع سوم» رتبه‌های هشتم تا دهم این رده‌بندی را به‌خود اختصاص داده‌اند.

مورگان فریمن و رابرت دووال در یک درام جنگی

ایسنا: مورگان فریمن و رابرت دووال در درام جنگی «آخرین مقدار ممکن» همبازی می‌شوند.

این پروژه‌ سینمایی براساس فیلمنامه‌ای از تود را‌بینسون توسط خودش به کارگردانی می‌رسد. «آخرین مقدار ممکن» که برای نمایش در نیمه اول سال 2010 میلادی آماده می‌شود، از حضور بازیگرانی چون بروس ویلیس، چارلی هونام و لارنس فیشبورن نیز بهره می‌برد. داستان این درام زندگی یک مامور دولتی جاه‌طلب را به تصویر می‌کشد. او ماموریت می‌یابد یک پرونده ناتمام مربوط به ایام جنگ را تکمیل کند، اما وارد‌شدن او دراین پرونده زندگی‌اش را با تغییرات محسوسی مواجه می‌کند. مورگان فریمن بازیگر آثاری چون «رهایی از شاوشنگ» و «عزیز‌ میلیون‌دلاری»، اخیرا فیلم «شوالیه‌ تاریکی» و «تحت تعقیب» را برپرده سینماها داشت. «رابرت‌ دووال» بازیگر آثاری چون «پدرخوانده» و «شکارچی گوزن» نیز اخیرا فیلم «چهار کریسمس» را دراکران، پشت سرگذاشته است.

جانی دپ کتاب «دردست دانته» را فیلم می‌کند

ایسنا: شرکت فیلمسازی اینفینتیوم نیهیل با تهیه‌کنندگی جانی دپ امتیاز برگردان سینمایی کتاب «در دست دانته» را به‌دست آورد. این رمان به قلم نیک توسچس به نگارش درآمده و فیلمنامه با درنظر گرفتن قابلیت‌های جانی دپ نوشته خواهد شد.

بنا به اعلام ورایتی، جانی دپ با همکاری کریستی دمبرووسکی تهیه و تولید فیلم «در دست دانته» را برعهده خواهند داشت.

داستان فیلم به شکل موازی دو روایت را پیش خواهد برد؛ یکی زندگی دانته در قرن چهاردهم میلادی در کشور ایتالیا و تلاش‌ او برای تکمیل آثارش را به تصویر می‌کشد و داستان دیگر درعصر حاضر و به زندگی شخصی به‌نام توسچس می‌پردازد که به تحقیق درباره آثار دانته مشغول است.

جانی دپ مشغول نقش‌آفرینی در پروژه‌ سینمایی «آلیس در سرزمین عجایب» به کارگردانی تیم برتون است. این دو پیشتر در فیلم «کارخانه شکلات‌سازی» نیز همکاری داشته‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها