چهار گوشه ایران

اردبیل ــ خبرنگار جام‌جم: استاندار اردبیل گفت: تاکنون بیش از 4500 دستگاه انواع خودرو در اداره بازیافت همیاری شهرداری‌های استان دوگانه‌سوز شده‌اند.
کد خبر: ۲۲۰۰۰۲

اهواز ــ خبرنگار جام‌جم: مدیرکل بنادر و دریانوردی خوزستان با اشاره به افتتاح بندر اروندکنار در روزهای گذشته با حضور وزیر راه و ترابری گفت: ‌بندر صادراتی اروندکنار مجهز به اسکله شناور، یک دستگاه جرثقیل،  سامانه مخابراتی، یک فروند شناور تندرو و ایستگاه تجسس و نجات دریایی است. این بندر سومین راه صادرات کالا به کشور عراق است.

تبریز ــ خبرنگار جام‌جم: تاکنون حدود 4200 واحد امــلاک و مـسـتـغــلات در سـطــح اسـتــان آذربــایـجــان‌شـرقـی ساماندهی شده‌اند.

اهواز ــ خبرنگار جام‌جم: مدیرکل محیط زیست خوزستان خواستار انجام راهکاری برای جلوگیری از انتقال آب کارون به خارج از استان شد.

اردبیل ــ خبرنگار جام‌جم: رئیس سازمان بازرگانی استان اردبیل گفت: استان اردبیل در مصرف نان و سرانه آرد مـصـرفـی رتـبه دوم کشوری را دارد.به گزارش خبرنگار ما، صفرپور در جلسه تنظیم بازار خلخال با بیان این مطلب افزود: در استان به ازای هر 300 نفر یک نانوایی وجود دارد، در حالی که این میانگین در کشور به ازای هر یک هزار نفر یک نانوایی است.

ارومیه ــ خبرنگار جام‌جم: قنات هزارساله روستای جمال‌آباد ارومیه مرمت و احیا شد. این قنات یک کیلومتری که در اثـر خـشکسالی و سیل به صورت مخروبه درآمده بود با همکاری جهاد کشاورزی و به همت معتمدان و اهالی روستا بازسازی شد.

ارومیه ــ‌خبرنگار جام‌جم: تئاتر کودک و نوجوان آذربایجان‌غربی به مناسبت هفته بسیج در ارومیه راه‌اندازی شد.

مشهد ــ ‌خبرنگار جام‌جم: معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی گفت: 40 درصد اعتبارات دارایی استان در قالب طرح‌هادی به روستاها اختصاص یافته است.

ارومیه ــ خبرنگار جام‌جم:‌ رئیس سازمان بنیاد شهید و امـور ایـثـارگـران آذربـایـجـان غـربی گفت: با هدف تجلیل از ایثارگری‌ها و صبوری‌های والدین معظم شهدا، نشان ایثار به برخی از این عزیزان اعطا می‌شود.

تبریز ــ خبرنگار جام‌جم: دانشگاه تبریز با ارائه عملکرد 30 ساله خود پس از پیروزی انقلاب اسلامی، در نمایشگاه جـامـع دسـتـاوردهـای وزارت عـلـوم، تـحـقـیـقات و فناوری، زمـیـنـه‌های توسعه این دانشگاه را به نمایش می‌گذارد. این نمایشگاه از 23 تا 27 آذر برپا می‌شود.

ارومیه ــ خبرنگار جام‌جم: استاندار آذربایجان‌غربی کـه بـه دعوت رسمی واصف طالب‌اف رئیس مجلس عالی جمهوری خودمختار  نخجوان به این جمهوری رفته است، خواهان توسعه روابط با جمهوری خودمختار نخجوان شد.

مشهد ــ خبرنگار جام‌جم: معاون برنامه‌ریزی اسـتـانـداری خـراسـان رضـوی گفت: سیاست‌های انقباضی بانک‌مرکزی کمترین تاثیر را در پرداخت تسهیلات بنگاه‌های زودبازده در خراسان رضوی داشته است.

کاشمر ــ خبرنگار جام‌جم: با هدف ارائه خدمات الـکـتـرونـیـکـی بـه سـاکـنـان مـناطق محروم 31 دفتر مخابرات روستایی در شهرستان کاشمر از تجهیزاتICT بهره‌مند شدند.

تبریز ــ خبرنگار جام‌جم: طی مراسمی و با حضور موسوی مدیرکل دفتر امور آسیب‌دیدگان بهزیستی کشور، مرکز اورژانس اجتماعی در آذربایجان‌شرقی راه‌اندازی شد.

موسوی در این مراسم هدف از اجرای این طرح را مهار و کـنـتـرل آسـیـب‌هـای اجـتـمـاعـی ذکـر کرد و گفت: اورژانس اجـتـمـاعـی حـاصـل نـگاه واقع‌بینانه به جامعه است، چون با اجـرای ایـن طـرح از تشکیل پرونده‌های قضایی ــ اجتماعی جلوگیری می‌شود که این نوعی بهداشت قضایی است.

اردبیل ــ خبرنگار جام‌جم: مدیر امور عشایری پــارس‌آبــاد گـفـت: هـم‌اکـنـون کـار آبـرسـانـی بـه 70 قـشـلاق پارس‌آباد با تانکرهای سیار انجام می‌شود.هنرمند در گفتگو با خبرنگار ما افزود: از ابتدای امسال بیش از 7 میلیون لیتر آب شرب در قشلاق‌های عشایری این شهرستان توزیع شده است.

رشت ــ خبرنگار جام‌جم: در راستای افزایش هـمکاری‌ها و روابط علمی دانشگاه گیلان با دانشگاه‌های گرجستان، دکتر باکوریدزه رئیس دانشگاه باتومی وخانم دکتر بـراشـویـلـی رئـیس دانشگاه علوم پزشکی گرجستان از دانشگاه گیلان بازدید کردند. این برنامه شامل نشست مشترک هیات دانشگاه بـاتـومـی بـا مـدیـریـت دانـشـگـاه گـیـلان و بـازدید از دانشکده کشاورزی و فنی و دانشکده علوم انسانی و کتابخانه مرکزی بود.

اردبیل ــ خبرنگار جام‌جم: رئیس میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری مشکین‌شهر از ثبت‌ حمام تاریخی عدل در فهرست آثار ملی خبر داد.این حمام با زیربنای 600 متر مربع در یکصد متری مقبره شیخ حیدر قرار دارد.

سبزوار ــ خبرنگار جام‌جم: سبزواری‌ها طی یک ماه گذشته 20 درصد بیشتر از مدت مشابه سال قبل گاز مصرف رده‌اند و همین باعث شده تا اداره گاز خواستار صرفه‌جویی در این زمینه شود.

زاهدان ــ خبرنگار جام‌جم: دورترین پایگاه اورژانس از مرکز کشور در سیرکان سراوان افتتاح شد.با بهره‌برداری از این پایگاه 13 هزار نفر از هموطنان ساکن در بخش بم پشت سراوان که شرقی‌ترین بخش کشور است، از خدمات مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی بهره‌مند می‌شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها