اخبار

شوک تکن 6

در نمایشگاه بازی توکیو 2008، یک خبر همه را به‌شدت متعجب کرد: این‌که یک بازی انحصاری بزرگ دیگر سونی، روی کنسول رقیب هم منتشر می‌شود. نامکو در توکیو اعلام کرد تکن 6 که برای تابستان سال آینده آماده می‌شود، همزمان با پلی‌استیشن 3، برای ایکس‌باکس 360 هم منتشر می‌شود. در حالی‌که طرفداران ایکس‌باکس 360 از شنیدن این موضوع بسیار خوشحال هستند، خیلی‌ها عقیده دارند دزدیدن عنوان‌های انحصاری سونی، از اعتبار مایکروسافت کم می‌کند.
کد خبر: ۲۱۴۰۲۷

تجربه جدید ایکس‌باکس‌

یکی دیگر از خبرهای مهم مایکروسافت در نمایشگاه بازی توکیو 2008، اعلام تاریخ شروع به‌کار داشبورد جدید ایکس‌باکس 360 است. به‌گفته مایکروسافت، همه کسانی که به ایکس‌باکس‌لایو متصل هستند از روز 19 نوامبر (29 آبان) می‌توانند آپدیت جدید را دانلود و از امکانات جدید سیستم داشبورد و آواتار ایکس‌باکس استفاده کنند. این آپدیت 128 مگابایت (136 مگابایت به اضافه برنامه ویژه اجاره فیلم نت‌فلیکس) حجم دارد و کسانی که از ایکس‌باکس‌های بدون گرداننده سخت استفاده می‌کنند با ثبت نام در سایت ایکس‌باکس، می‌توانند از آپگریدهای NXE استفاده کنند.

سه‌گانه آینه‌ها

استودیوی DICE که در حال حاضر مشغول تکمیل بازیs Edge ”  Mirror است، اعلام کرد این بازی قسمت اول از یک سه گانه خواهد بود. با توجه به محبوبیت بیش از اندازه این بازی که هنوز منتشر نشده، می‌شد به‌راحتی حدس زد که سازنده‌ها به‌فکر ادامه آن هم باشند. دستیار تهیه کننده دایس یعنیBrian ”Owen O در مصاحبه‌ای با اعلام این موضوع گفت یکی از قابلیت‌های احتمالی در شماره‌های بعدیs Edge ”  Mirror، قرار دادن یک ادیتور خوب برای طراحی مرحله است.

آمار فروش سپتامبر

گروه NPD  آمار فروش سپتامبر کنسول‌ها و بازی‌ها در ایلات متحده را اعلام کرد. به‌گزارش این گروه نینتندو طبق معمول با دو کنسول مقام‌های اول و دوم پرفروش‌ترین کنسول‌های ماه را اشغال کرده است.


مقام سوم از آن کنسول مایکروسافت است که به‌خاطر کاهش قیمت، افزایش فروش 78 درصدی نشان داد و در ماه سپتامبر توانست 347 هزار عدد بفروشد (ماه پیش 192 هزار ایکس باکس فروش رفته بودند). مقام‌های بعدی از آن PSP با 238 هزار، پلی‌استیشن 3 با 232 هزار و پلی‌استیشن 2 با 173 هزار عدد هستند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها