ذوب‌آهن، گل چید

حدود 15 ماه پیش زوران جورجویچ، سرمربی وقت ذوب‌آهن از کشف پدیده نوجوانی خبر داد که روزی مرد سال آسیا خواهد شد و حتی در مطرح‌ترین باشگاه‌های دنیا بازی خواهد کرد. بازیکنی که چند هفته پس از اظهارنظر جورجویچ هنگامی که همه به بازی این نوجوان تکنیکی در لیگ برتر اعتراض می‌کردند آنچنان بازی‌های زیبایی از خود ارائه کرد که بسیاری از فوتبال‌دوستان محو هنرنمایی‌های او شدند.
کد خبر: ۲۱۲۷۸۸

 محسن مسلمان در بازی با پرسپولیس (در حالی که تازه به سن 16 سالگی رسیده)‌ یک گل دیدنی را به ثمر رساند تا نام خود را به عنوان جوان‌ترین گلزن تاریخ لیگ برتر ایران به ثبت رساند. یک سال از کشف جورجویچ می‌گذرد و الان این چپ‌پا به ستاره‌ای قابل اتکا در خط میانی و حمله باشگاه ذوب‌آهن تبدیل شده است و ذوب آهن ابراهیم‌زاده با اتکا بر توانایی‌های بالای مسلمان در کنار سایر عوامل، به سوی قهرمانی در لیگ برتر می‌تازد.

مسلمان متولد تهران، روی هر دو پای خود تسلط فوق‌العاده‌ای دارد. او دارای قدرت شوت‌زنی و دریبلینگ بالایی است ضمن این که در ارسال پاس‌های نهایی، زدن ضربات آزاد و پنالتی و همچنین ضربات نور (چیپ)‌ نهایی ماهر است. مسلمان فصل گذشته در کنار احسان حاج‌صفی به عنوان یکی از 2 پدیده لیگ برتر معرفی شد. او از برگ‌های برنده و مهم ننادنیکولیچ، سرمربی تیم ملی جوانان برای موفقیت در رقابت‌های پیش روی قهرمانی جوانان آسیا و راهیابی به جام جهانی 2009 به شمار می‌رود هر چند محسن در سفر به عربستان به منظور شرکت در مسابقه‌ها، از همراهی دوست و همبازی همیشگی خود یعنی محمدباقر صادقی بی‌نصیب ماند. صادقی هم که تنها چند ماه از مسلمان بزرگتر است، دروازه‌بانی است که بسیاری را به ظهور یک عابدزاده جدید امیدوار کرده است و اتفاقا او هم از اتفاقات ذوب‌آهن در دوران جورجویج است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها