سفر قذافی به روسیه

معمر قذافی ، رهبر لیبی ‌31 اکتبر به منظور دیداری رسمی به روسیه سفر می‌کند.
کد خبر: ۲۱۲۳۹۷

به گزارش ایسنا و به نقل از خبرگزاری نووستی، کرملین با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد: این سفر به دعوت رسمی دیمیتری مدودف، رییس جمهور روسیه صورت گرفته و تا دوم نوامبر (‌12 آبان) نیز ادامه خواهد یافت.

کرملین از ذکر جزییات بیشتر در خصوص این دیدار خودداری کرده است، اما روزنامه ودوموستی روسیه نوشت: قذافی برای گفت‌وگو با مدودف در باره خرید سلاح به روسیه می‌آید.

طی روزهای گذشته دبیر شورای امنیت ملی روسیه و مشاور امنیت ملی لیبی نیز با یکدیگر در مورد شرایط این دیدار گفت وگو کردند.

معمر قذافی، رهبر لیبی بیش از این در سال ‌1985 و در دوران اتحاد جماهیر شوروی سابق از مسکو دیدن کرده است.

در آوریل سال جاری نیز ولادیمیر پوتین، نخست وزیر روسیه برای اولین بار در تاریخ روابط دو جانبه‌ی روسیه و لیبی به طرابلس سفر کرد.

در این دیدار پوتین با لغو میلیاردها دلار بدهی لیبی به شوروی سابق در قبال عقد قراردادهای چندین میلیارد دلاری طرابلس با شرکت‌های روسی موافقت کرد. بر همین اساس شرکت گازپروم، غول گازی روسیه قرار داد همکاری با شرکت انرژی لیبی امضا کرد و شرکت راه آهن روسیه نیز یک قرار داد‌2/2 میلیارد یورویی به امضا رساند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها