
تولید کنندگان می گویند تیزاب باید به اندازه گوشت گوساله جوشانده شود، تا کشمش با کیفیتی تهیه شود.
بعد از بدست آمدن خوشاب انگورها را به آن آغشته میکنند سپس انگور آغشته به خوشاب را بر پشت بام در مقابل نور خورشید قرار می دهند تا خشک شود.
برای خشک شدن انگورها 7 تا 15 روز زمان صرف می شود.
با این روش سنتی سالانه 25 هزار تن کشمش طلایی در استان تولید می شود.
سطح تاکستانهای کردستان 13 هکتار است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد