خبری از وبا در اردبیل نیست

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت: ‌تاکنون هیچ موردی از ابتلا به بیماری وبا در سطح استان اردبیل مشاهده و گزارش نشده است. محمدیان در جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی استان افزود: ‌به لحاظ بروز پدیده خشکسالی از چند ماه قبل، موضوع احتمال شیوع بیماری وبای التور و راه‌های پیشگیری از آن در دستور کار این شوراست.
کد خبر: ۱۹۹۰۲۸
اردبیل ــ خبرنگار جام‌جم: رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان اردبیل گفت:‌ دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان و ارگان‌های ذی‌ربط در تلاش هستند تا با اتخاذ تدابیر مناسب مانع از آلوده شدن حتی یک فرد هم به بیماری وبا شوند.

محمدیان تصریح کرد: ‌راکد ماندن آب‌های سطحی در رودخانه‌ها و جوب‌ها بر اثر خشکسالی سبب آلودگی و تعفن آنها و در نتیجه آنها مساعد شدن شرایط برای رشد میکروب‌های مولد بیماری‌های روده‌ای می‌شود.

وی افزود:‌ از طرفی خشکسالی سبب کمبود آب برای آشامیدن و نیز شستشو می‌شود که این موضوع میزان رعایت بهداشت از سوی خانواده‌ها را کاهش می‌دهد.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها