به گزارش آسوشیتدپرس، ایگناسیو دلریو، معروف به ریکاردو کاودا، همچنین با کشیدن نقشهای پلیس را به محل اختفای کالای مسروقه به قیمت 400 هزار دلار که در زیرگذر بزرگراهی در سانفرناندو والی دفن کرده بود، راهنمایی کرد.
رابرت لانگاکره کارآگاه پلیس گفت: او به هزار مورد سرقت اعتراف کرده و من تا حالا توانستهام 180 قربانی او را پیدا کنم که بعضی از آنان از افراد سرشناس صنعت سینما و یکی از آنان از صاحبان یک شرکت عظیم تجاری است.
دلریو هنگامی که در حال سرقت از خانهای در سانفرناندو والی در سال 2006 بود دستگیر شد. او هر روز دست به 4 سرقت میزد و میخواست هر چه بیشتر سرقت کند چون میدانست پلیس بشدت در پی او است. او برای هیجان سرقت، دست به این کار میزد.
دلریو 33 ساله که اهل بارسلون اسپانیا است پیشتر به اتهام 16 سرقت، دریافت اموال مسروقه و تلاش برای فرار به 12 سال زندان محکوم شده بود. محکومیت او قبل از این که برای یافتن اموال مسروقه و تعلیم ماموران پلیس موافقت کند، به 8سال کاهش یافت. این سارق چشم سیاه که چندان به انگلیسی مسلط نیست گفت مرتکب کارهای بد بسیاری شده که به قربانیان او و خانوادهاش لطمه زده است.
وی گفت: امیدوار است با بازگرداندن اموال مسروقه و همکاری با پلیس، بخشی از بدهی خود را به اجتماع پرداخته باشد.
مارک بلدستین، وکیلمدافع دلریو گفت: موکل او میخواهد به اسپانیا بازگردد و احتمالا پس از پایان محکومیتش به اسپانیا مسترد خواهد شد.
پلیس گفت: از جمله کالاهای مسروقه او بیش از 2 میلیون دلار جواهر و یک تابلوی نقاشی اثر دگاس (به قیمت 10 میلیون دلار) است. او گاهی اوقات محل سرقتش را تمیز میکرد تا صاحب محل به سرعت متوجه سرقت نشود.
دلریو به این امید به آمریکا رفته بود که قهرمان هنرهای رزمی شود.
او به دانشگاه ایالتی سان دیهگو رفت و مدرکی در رشته بازرگانی گرفت اما از بخت بد سروکارش با گروهی دزد افتاد و یاد گرفت چگونه سیستمهای دزدگیر را از کار بیندازد، گاوصندوقها را باز کند و اوراق شناسایی جعلی بسازد به طوری که هر 30 روز نام خود را تغییر میداد.
قاضی، دادستان و بازجویان گفتند دلریو جالبترین سارقی است که تاکنون با او مواجه شدهاند.