دبیرکل فائو خبر داد

افزایش گرسنگان جهان

سازمان خوار و بار و کشاورزی ملل متحد (فائو) اعلام کرد که در نتیجه افزایش بهای مواد غذایی در سال 2007 شمار گرسنگان جهان 50 میلیون نفر افزایش یافته است.
کد خبر: ۱۸۶۳۰۵

به گزارش ایسنا ، ژک دیوف ـ دبیر کل فائو ـ در یک کنفرانس مطبوعاتی در بروکسل گفت: کشورهای فقیر به طور جدی اثرات افزایش بهای مواد غذایی و نفتی را احساس می‌کنند.

وی دلایل اصلی افزایش بهای مواد غذایی در سراسر جهان را افزایش تقاضا برای تولیدات کشاورزی از سوی کشورهای در حال رشد، توسعه سریع سوخت‌های زیستی و عرضه ناکافی به دلیل تغییرات جوی اعلام و عنوان کرد که ذخایر غلات جهان به پایین‌ترین میزان خود طی 30 سال گذشته رسیده است.


 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها