شجاعی در اوساسونا

9 میلیون یورو برای سه سال

باشگاه اسپانیایی "اوساسونا" اعلام کرد که با مسعود شجاعی هافبک ایرانی قراردادی سه ساله به ارزش 9 میلیون یورو را به امضا رسانده است. به گزارش مهر و به نقل از سایت گل، این فوتبالیست 24 ساله ایرانی در پی عضویت جواد نکونام بازیکن تیم ملی ایران به عضویت باشگاه اوساسونا در می آید.
کد خبر: ۱۸۳۳۲۶

شجاعی پس از پایان قراردادش با تیم الشارجه تحت قرارداد بازیکن آزاد به عضویت باشگاه اوساسونا درآمد تا دومین بازیکن ایرانی حاضر در لالیگا باشد.

بر اساس گزارش سایت رسمی باشگاه اوساسونا، شجاعی یک قراداد سه ساله با این باشگاه به امضا رسانده است که براساس آن شش میلیون یورو در 18 ماه اول و سه میلیون یوروی دیگر بعد از آن دریافت می کند.

مقامات باشگاه اوساسونا اعلام کردند که شجاعی رسما به عضویت باشگاه درآمده است و در ماه ژوئیه تمرینات پیش از شروع فصل خود را آغاز خواهد کرد.


 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها