در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش ایرنا ، سفر دکتر احمدی نژاد صرفا براساس دعوت مدیرکل فائو و نیز دعوت نامه دبیر کل سازمان ملل از سران کشورها جهت حضور در اجلاس فائو صورت می گیرد.
بر اساس این گزارش، این سفر از نظر زمانی، کوتاه و از نظر برنامه بسیار فشرده تنظیم شده است و اصولا برای انجام ملاقات های دوجانبه تدارک و پیش بینی صورت نگرفته و پاسخی نیز از سوی ایران به دعوت ها داده نشده است.
در این اجلاس بین المللی که در مقر فائو در رم برگزار خواهد شد، رهبران بسیاری از کشورها شرکت خواهند کرد.
«ژاک دیوف» مدیر کل فائو ، جورجو ناپولیتانو رییس جمهوری ایتالیا و بان کی مون دبیر کل سازمان ملل این اجلاس را افتتاح خواهند کرد و احتمال حضور سیلویو برلوسکونی نخست وزیر ایتالیا نیز در این مراسم وجود دارد.
30 تن از سران دولت ها و کشورها از جمله نیکولا سارکوزی از فرانسه، لوئیس اینیاسیو لولا دا سیلوا از برزیل ، کریستینا فرناندز کرچنر از آرژانتین ، حسنی مبارک از مصر و عبدالعزیز بوتفلیقه از الجزایر و هوگو چاوز از ونزوئلا در این اجلاس شرکت خواهند داشت.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: