توافقات انجام شد؛ جزئیات انتقال قرضی وینگر پرسپولیس به نساجی

سلسله
یعقوب براجعه بعد از توافق دو باشگاه پرسپولیس و نساجی راهی این تیم خواهد شد.
کد خبر: ۱۵۶۴۳۲۴
به گزارش جام‌جم‌آنلاین ازخبرورزشی؛یعقوب براجعه که در این فصل حتی یک دقیقه هم برای پرسپولیس به میدان نرفته و مهدی تارتار در هر سه بازی او را از لیست کنار گذاشته بود، به‌صورت قرضی و برای یک فصل راهی نساجی مازندران شد.
 
براجعه وینگر راست است، اما در پرسپولیس بیشتر در پست مدافع راست به میدان می‌رفت. حالا قرار است در نساجی به پست اصلی خود برگردد و به‌عنوان وینگر راست بازی کند.
 
این بازیکن امروز با حضور در باشگاه پرسپولیس کار‌های مربوط به انتقالش را انجام داد و قرارداد را هم به امضا رساند. نساجی نیز به‌زودی از براجعه به‌عنوان بازیکن جدید خود رونمایی خواهد کرد.
 
در قرارداد این انتقال، بند خرید قطعی ۵۰۰ هزار دلاری هم وجود دارد؛ به این ترتیب نساجی اگر بخواهد قرارداد براجعه را قطعی کند، باید تا پایان نیم‌فصل این مبلغ را به پرسپولیس پرداخت کند. در غیر این صورت، براجعه در پایان فصل به پرسپولیس بازخواهد گشت.
newsQrCode
ارسال نظرات
کالابرگ هست، فروشگاه نیست!

رئیس کل بانک مرکزی: با تدبیر رئیس‌جمهور مقرر شده کسری منابع پیشین کالابرگ از منبع دیگری تامین و مطالبات فروشگاه‌ها هرچه‌سریع‌تر تسویه شود

کالابرگ هست، فروشگاه نیست!

نیازمندی ها