یک اختتامیه ورزشی با ۱۰ میلیون رأی مردمی

لحظه‌شماری برای معرفی قهرمان ایران

جشنواره انتخاب برترین ورزشکار سال یا همان برنامه تلویزیونی قهرمان ایران شبکه ورزش حالا به ایستگاه پایانی رسیده. ایستگاه پایانی متفاوت از ادوار گذشته. مشارکتی با حدود ۱۰ میلیون رأی مردمی که در برنامه‌های تلویزیونی یک رکورد بی‌نظیر محسوب می‌شود. 
جشنواره انتخاب برترین ورزشکار سال یا همان برنامه تلویزیونی قهرمان ایران شبکه ورزش حالا به ایستگاه پایانی رسیده. ایستگاه پایانی متفاوت از ادوار گذشته. مشارکتی با حدود ۱۰ میلیون رأی مردمی که در برنامه‌های تلویزیونی یک رکورد بی‌نظیر محسوب می‌شود. 
کد خبر: ۱۵۵۴۰۶۴
نویسنده رضا پورعالی-گروه ورزش
 
برترین‌های ورزش ایران با انتخاب مردم و البته طی یک فرآیند کاملا تخصصی در ابتدا مشخص شده‌اند و قرار است امشب و از ساعت ۱۹ در مرکز همایش‌های بین‌المللی صداوسیما و در سالن اجلاس سران، با حضور چهره‌ها و مقامات عالی ورزش و صداو سیما، از این‌ترین‌ها در یک اختتامیه با شکوه که با پخش زنده تلویزیونی شبکه ورزش و شبکه سه همراه است رونمایی شود. 
رشد چشمگیر مشارکت مردم در انتخاب برترین‌های ورزش که در برنامه تلویزیونی قهرمان ایران شبکه ورزش حضور پیدا کردند از نکات برجسته پنجمین دوره این جشنواره تلویزیونیست که شبکه ورزش با همکاری وزارت ورزش و جوانان برگزار می‌کند. اکبر محمدی خانی، دبیر جشنواره «قهرمان ایران» درباره تفاوت این دوره با دوره‌های قبل و نوآوری این دوره گفت: «امسال با توجه به شرایط موجود اولین تمایزی که وجود داشت روزهای برگزاری جشنواره است، برنامه تلویزیونی این جشنواره که مثل صندوق‌های رأی‌گیری است از ۱۵ اسفند شروع می‌شد تا ۱۵ فروردین، امسال با توجه به شرایط خاصی که وجود داشت با تأخیر شروع شد. ولی تغییراتی هم در درون عناوین جشنواره قرار داده شده است. جشنواره دو بخش دارد یک بخش رقابتی که انتخاب مردم است و ورزشی است و یک بخش هم ارزشی است که شامل اهدای نشان‌‌هاست مثل نشان شهید هادی به شهید شاخص ورزشکار سال، نشان شهید سلیمانی به ورزشکاران جبهه مقاومت ایرانی و خارجی.»
وی با اشاره به افزایش ورودی نامزدها در چشنواره امسال افزود: ؟«دوره قبل ۱۲۵۷ نامزد از فدراسیون‌ها داشتیم که امسال این عدد ۱۶۹۸ نامزد است. از این تعداد ۱۹ فدراسیون نامزدشان به مرحله نهایی راه پیدا کردند در ۲۴ رشته ورزشی. یعنی حدود ۳۷ درصد نسبت به دوره قبل تعداد ورودی نامزد‌ها افزایش داشت.»
محمدی خانی درباره شعار امسال هم گفت: «شعار بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی سوم است و به همین دلیل در بخش ارزشی یک نشان داریم. ما در برنامه «کادر فنی»، که ایام دفاع‌مقدس سوم از شبکه ورزش پخش شد، در این برنامه ورزشکارانی که میدان دار بودند و پای مردم، پرچم و نظامشان ایستادند امسال یک نشان شرافت ورزشی به جشنواره اضافه شده که به این ورزشکاران که همراه مردم بودند اهدا خواهد شد.»
جشنواره «قهرمان ایران»، در ۹ بخش اجرا می‌شود که شامل آقای ورزش ایران که مخصوص ورزشکاران مرد بالای ۲۱ سال است، بانوی ورزش که شامل بانوان بالای ۲۱ سال است، قهرمان فردا که شامل ورزشکاران زیر ۲۱ است اعم از زن و مرد، مربی برتر سال، تیم برتر سال، صحنه ماندگار سال، اقای پاراالمپیک، بانوی پاراالمپیک و گل برتر سال. 
newsQrCode
برچسب ها: قهرمان
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها