سیلاب به تاسیسات آب خراسان رضوی ۷۵.۵ میلیارد ریال خسارت زد

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: در پی بارش‌های شدید باران و تگرگ در روز‌های هفتم و هشتم فروردین ماه ۱۴۰۵ و جاری شدن سیلاب در استان، ۷۵.۵ میلیارد ریال به تاسیسات، خطوط انتقال و انشعابات آب ۱۰ شهرستان خسارت وارد شد.
کد خبر: ۱۵۴۷۳۳۷

سیلاب به تاسیسات آب خراسان رضوی ۷۵.۵ میلیارد ریال خسارت زد

به گزارش جام جم آنلاین، حسین امامی روز دوشنبه افزود: از این مبلغ ۱۸ هزار و ۱۰۰میلیارد ریال مربوط به تاسیسات و ۵۷ هزار و ۴۰۰ میلیون ریال مربوط به خطوط انتقال و انشعابات آب است.

وی اضافه کرد: با جاری شدن سیل، ۲ دهنه چشمه، یک حلقه چاه دستی، خطوط انتقال، شبکه‌های توزیع آب و دیوار بتنی، حصار و فنس سرچاه و یک دستگاه تابلو برق در ۲ شهر و ۱۵ روستای شهرستان‌های باخرز، قوچان، رشتخوار، فیروزه، بردسکن، چناران، مه ولات، ششتمد، تربت حیدریه و نیشابور دچار تخریب و آسیب شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: همزمان با عملیات رفع اتفاق خطوط انتقال، آب بهداشتی مورد نیاز روستا‌ها با تانکر سیار تامین شد.

امامی با استناد به هشدار‌های مرکز پیش بینی هواشناسی خراسان رضوی افزود: در این راستا اقدامات لازم برای مقابله با حوادث احتمالی به منظور کاهش تبعات سیلاب انجام شده است.

newsQrCode
برچسب ها: سیلاب تاسیسات آب
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها