مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام خبر داد

تولید و کاشت یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار اصله نهال در استان ایلام

تولید و کاشت یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار اصله نهال در استان ایلام
مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام با اشاره به فرارسیدن هفته منابع طبیعی گفت: در استان ایلام همزمان با سراسر کشور، برنامه‌های متنوعی اجرا می‌شود که تولید، پخش و کاشت یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار اصله نهال در راستای طرح ملی کاشت یک میلیارد درخت از مهم‌ترین آن‌ها است.
کد خبر: ۱۵۴۴۴۰۱

به گزارش جام جم آنلاین،یاسم خانمحمدیان  در دیدار با رئیس کل دادگستری استان ایلام با تشریح برنامه‌های هفته منابع‌طبیعی اظهار کرد: در استان ایلام همزمان با سراسر کشور، برنامه‌های متنوعی اجرا می‌شود که تولید، پخش و کاشت یک‌میلیون و ۵۰۰ هزار اصله نهال در راستای طرح ملی کاشت یک میلیارد درخت از مهم‌ترین آنهاست.

وی افزود: این طرح می‌تواند نقش مهمی در احیای پوشش گیاهی و مقابله با فرسایش خاک داشته باشد.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری استان ایلام تصریح کرد: برگزاری دیدارهای مردمی، بررسی درخواست‌های مرتبط با منابع طبیعی و استقرار میز خدمت در آیین نماز جمعه همه شهرستان‌ها از دیگر برنامه‌های این هفته است که با هدف ارتباط مستقیم با مردم و رسیدگی میدانی به مشکلات اجرا می‌شود.

خانمحمدیان با قدردانی از حمایت‌های دستگاه قضایی خاطرنشان کرد: تأکید رئیس قوه قضائیه بر صیانت از دارایی‌های عمومی و حقوق همگان، پشتوانه‌ای مهم برای این بخش است و در استان ایلام نیز دستگاه قضا نگاه ویژه‌ای به این حوزه دارد.

عمران علی‌محمدی، رئیس‌کل دادگستری استان ایلام نیز در این دیدار با اشاره به اینکه دست‌درازی به جنگل‌ها و مراتع، پایمال کردن حقوق عمومی است عنوان کرد: پاسداری از طبیعت رسالتی قانونی، دینی و انسانی برای همه افراد جامعه است.

وی با اشاره به نقش حیاتی محیط‌زیست در زندگی روزمره گفت: جنگل‌های زاگرس به‌عنوان تنظیم‌کننده آب‌وهوا و یکی از اندوخته‌های ارزشمند کشور، نقشی بنیادین در پایداری زیست‌بوم‌ها دارند و حفاظت از این چرخه طبیعی در واقع حفاظت از جامعه و آینده آن است.

رئیس کل دادگستری استان ایلام پیشگیری را مهم‌ترین راهبرد در صیانت از منابع طبیعی دانست و تصریح کرد: فرهنگ‌سازی برای جلوگیری از آتش‌سوزی، خودداری از رهاسازی پسماند در طبیعت، مقابله با تغییر کاربری‌های غیرمجاز و تقویت طرح‌های مرتعداری از ضرورت‌های جدی این حوزه است و پیشگیری مؤثر می‌تواند هزینه‌های سنگین تخریب و احیای طبیعت را کاهش دهد.

علی‌محمدی با اشاره به اهمیت طرح‌های آبخیزداری خاطرنشان کرد: اجرای برنامه‌های مهار رواناب‌ها، پیشگیری از سیلاب و تقویت سفره‌های آب زیرزمینی، به‌ویژه در مناطق سیل‌خیز استان، ضرورتی انکارناپذیر است.

وی ادامه داد: بهره‌گیری از ظرفیت‌های مردمی در حفاظت از خاک و منابع طبیعی باید با نگاه ویژه دنبال شود. این رویکرد نشان‌دهنده تلاش برای مشارکت‌دادن مردم در مدیریت پایدار منابع است.

از ۱۵ تا ۲۲ اسفند به‌عنوان هفته منابع‌طبیعی و آبخیزداری در تقویم رسمی نام‌گذاری شده است که به دلیل هم‌زمانی با شب‌های قدر، برنامه‌های هفته منابع طبیعی از نهم تا پانزدهم اسفند برگزار می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها