کارشناس سازمان هواشناسی ایلام خبر داد

وزش باد و کاهش دما در استان ایلام

وزش باد و کاهش  دما در استان ایلام
کارشناس سازمان هواشناسی ایلام از ورود دو سامانه بارشی سرد به استان ایلام خبر داد و گفت: سامانه بارشی از اواخر وقت امروز وارد استان ایلام می‌شود و موجب وزش باد به‌نسبت شدید تا شدید و کاهش محسوس دما در سطح استان خواهد شد.
کد خبر: ۱۵۴۴۰۴۰

ساسان رستمی  در گفت‌و‌گو با خبرنگار جام جم آنلاین در ایلام اظهار کرد: سامانه بارشی ناپایدار از امروز دوشنبه وارد استان ایلام می‌شود که موجب وزش باد به‌نسبت شدید تا شدید و کاهش محسوس دما در سطح استان می‌شود.

وی با اشاره به اینکه فعالیت این سامانه تا اواخر وقت فردا سه‌شنبه ادامه دارد افزود: احتمال وقوع گرد و غبار از اواخر روز سه‌شنبه تا ظهر چهارشنبه وجود دارد و طی روز سه‌شنبه نیز رگبار و رعد و برق‌های پراکنده به ویژه در نواحی شمالی استان محتمل است.

کارشناس هواشناسی ایلام با اشاره به اینکه این پدیده‌ها می‌تواند موجب کاهش دید افقی و افت کیفیت هوا شود تصریح کرد: منطقه اثر سامانه سراسر استان ایلام است و مخاطرات شامل آسیب به سازه‌ها و تاسیسات سبک همچون تابلو‌های تبلیغاتی و بنرها، شکستن سرشاخه درختان فرسوده و احتمال آب‌گرفتگی معابر در نواحی دارای بارش است.

رستمی با تاکید بر اینکه وقوع بارش‌های پراکنده در بعضی نقاط می‌تواند موجب آب‌گرفتگی موقت شود، خاطرنشان کرد: اطمینان از استحکام سازه‌های سبک و موقتی، پرهیز از تردد غیرضروری در زمان وقوع گرد و غبار و احتیاط در فعالیت‌های عمرانی هنگام فعالیت سامانه توصیه می‌شود.

وی ادامه داد: اواخر هفته جاری یک سامانه سرد در استان استقرار پیدا می‌کند که موجب کاهش محسوس دما در استان خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها