وزیر امور خارجه در کنفرانس خلع سلاح سازمان ملل:

تبعات هرگونه تجاوزی به مرزهای ایران محدود نخواهد شد

وزیر امور خارجه با بیان اینکه ایران کاملا آماده است در قبال هر تهدید و یا اقدام تجاوزکارانه از خودش دفاع کند، تصریح کرد: تبعات هرگونه اقدام و تجاوزی به مرزهای ایران محدود نخواهد شد.
وزیر امور خارجه با بیان اینکه ایران کاملا آماده است در قبال هر تهدید و یا اقدام تجاوزکارانه از خودش دفاع کند، تصریح کرد: تبعات هرگونه اقدام و تجاوزی به مرزهای ایران محدود نخواهد شد.
کد خبر: ۱۵۴۳۲۶۶

به گزارش جام جم آنلاین، سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه عصر امروز (سه‌شنبه) در نشست کنفرانس خلع سلاح سازمان ملل متحد در ژنو حضور یافت و به ایراد سخنرانی پرداخت.

وی با اشاره به تهدیدات سلاح‌های هسته‌ای برای بشریت، گفت: بشریت در حال زندگی کردن زیر سایه بیش از ۱۲۰۰۰ کلاهک هسته‌ای است.

عراقچی عنوان کرد: ما شاهد استفاده از این سلاح‌ها در جهان بوده‌ایم.

وی با بیان اینکه ایران به دنبال انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای بوده، خاطرنشان کرد: ایران همواره آمادگی خود را برای انجام مذاکرات هسته‌ای اعلام کرده و امروز هم این مذاکرات در ژنو برگزار شد.

عراقچی عنوان کرد:  جمهوری اسلامی ایران دائما تأکید کرده که به دنبال تولید و استفاده از سلاح هسته‌ای نبوده و این سلاح‌ها در دکترین دفاعی ایران جایگاهی ندارد و استفاده از این سلاح‌ها در ایران حرام اعلام شده است.

وی استفاده از انرژی صلح‌آمیز هسته‌ای را حق همه کشورها خواند.

وی با اشاره به حمایت‌های تسلیحاتی غرب از رژیم صهیونیستی گفت: این کشورها با این اقدامات خود قوانین بین‌المللی را زیر سؤال بردند. آمریکا و برخی از کشورهای اروپایی چشم خود را بر روی اقدامات رژیم صهیونیستی علیه صلح و قوانین بین‌المللی بستند.

عراقچی ادامه داد: اسرائیل در کمتر از دو سال به هفت کشور حمله کرد و بیش از 70 هزار نفر در غزه قتل عام شدند که بخشی از نسل‌کشی بود که این رژیم انجام داد. هیچ خط قرمزی برای اسرائیل وجود ندارد و همه این اقدامات را با مصونیتی که داشتند انجام دادند.

رئیس دستگاه دیپلماسی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه ما در خصوص نقشی که آژانس بین‌المللی انرژی اتمی می‌تواند بین ایران و آمریکا ایفا کند تا به یک توافق دو طرفه برسند، صحبت کردیم، خاطرنشان کرد: ایران به مذاکرات سازنده با آژانس ادامه خواهد داد تا موضوعات فنی به سرانجام برسد و به راهی برسیم که شکاف‌های موجود رفع شود.

وی همچنین گفت: ایران همیشه برای مذاکرات معنادار و عادلانه آمادگی دارد.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: ایران کاملا آماده است از خودش علیه هر تهدید و یا اقدام تجاوزکارانه دفاع کند. 

عراقچی بیان کرد: تبعات چنین اقدام و تجاوزی به مرزهای ایران محدود نخواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها