رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه؛

شکایت در محاکم داخلی و بین‌المللی علیه آمریکا

رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه با بیان اینکه در اغتشاشات اخیر طرف اصلی ما شخص جنایتکار ترامپ و سازمان تروریستی پهلوی هستند، گفت: علیه افرادی که مسببان و مردم را ترغیب و تشویق کردند که حضور اغتشاشی داشته باشند طرح دعوی می‌کنیم و شکواییه را به دادستان تهران تقدیم و در محاکم داخلی و بین المللی دنبال می‌کنیم.
رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه با بیان اینکه در اغتشاشات اخیر طرف اصلی ما شخص جنایتکار ترامپ و سازمان تروریستی پهلوی هستند، گفت: علیه افرادی که مسببان و مردم را ترغیب و تشویق کردند که حضور اغتشاشی داشته باشند طرح دعوی می‌کنیم و شکواییه را به دادستان تهران تقدیم و در محاکم داخلی و بین المللی دنبال می‌کنیم.
کد خبر: ۱۵۳۸۹۱۰

به گزارش جام‌جم‌آنلاین ازخبرگزاری میزان، حسن عبدلیان‌پور رئیس مرکز وکلای قوه قضاییه در رابطه با ثبت شکایت در خصوص اغتشاشات اخیر گفت: در دیداری که با مسئولان قوه قضاییه با حضرت آقا داشتند، ایشان فرمودند که باید یقه این جنایتکاران را بگیرید اگر ۲۰ سال هم طول بکشد.

وی افزود: بعد از جنگ ۱۲ روزه ابتدا باید از خسارات مستندسازی می‌شد که در مقوله دفاع نیازمند آن هستیم، با سرعت و قدرت این کار را انجام دادیم. ۲۰ هزار برگ کارشناسی مستند تهیه شد. حدود ۲ هزار کارشناس و شاید بیشتر پار کار آمدند و کارشناسی را در ۱۵ حوزه انجام دادیم.

همچنین در رابطه با جنگ ۱۲ روزه هم در محاکم داخلی و هم محاکم بین‌المللی به صورت کیفری و حقوقی طرح دعوا کردیم دو هزار وکیل ما پای کار آمدند و ما این کار را انجام دادیم. در دادسرا‌های کل کشور علیه سردمداران کاخ سفید، ترامپ جنایتکار و تمام افرادی که دخیل بودند اقدام به تقدیم شکوایه کردیم.

عبدلیان پور گفت: برای هر خانواده شهید جنگ ۱۲ روز یک شکواییه تهیه شد و دادستانی تهران در حال رسیدگی به این شکایات است. ما به تدریج این دادخواست‌ها را به دادسرا تقدیم می‌کنیم.

رئیس مرکز وکلا بیان کرد: باید از ریاست قوه قضاییه برای همه حمایت‌ها و ارشاداتی که از مجموعه ما داشتند، تشکر کنیم. شخصا در مورد اغتشاشات اخیر پیگیر ماجرا و این قضیه هستند و گزارش لحظه‌ای از ما می‌گیرد.

عبدلیان پور در رابطه با ثبت شکایت در مورد خسارت اغتشاشت اخیر بیان کرد: در اغتشاشات اخیر طرف اصلی ما شخص جنایتکار ترامپ و سازمان تروریستی پهلوی هستند، افرادی که مسببین و مردم را ترغیب و تشویق کردند که حضور اغتشاشی را دشته باشند. علیه این افراد طرح دعوی می‌کنیم و شکواییه را به دادستان تهران تقدیم و در محاکم داخلی و بین المللی دنبال می‌کنیم.

شکواییه را با دقت نظرات کارشناسان، حقوقدانان بین‌المللی به گونه‌ای مطرح کردیم که زمانی که منتهی به صدور رای شد بتوانیم اعلان قرمز را از پلیس بین‌الملل بگیریم. حتما این جنایتکاران را به پای میز محاکمه می‌کشانیم و پاسخگوی اعمال ننگینشان خواهند بود.

وی افزود: مجموعه مرکز وکلای قوه قضاییه با اخذ وکالت از مردم و خانواده معظم شهدا و خانواده نیروی انتظامی و... طرح شکواییه را شروع کرده است. شکواییه‌ها را به دادگستری و دادسرا‌های کل کشور تقدیم می‌کنیم. در خصوص مساجد، اماکن مذهبی هم طی هماهنگی‌هایی که با سازمان اوقاف و خیریه صورت گرفته است، مستندسازی‌ها را شروع کردیم و در مورد خسارت به این اماکن هم طرح دعوی می‌کنیم.

newsQrCode
برچسب ها: شکایت
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها