متحد مانند جنگ ۱۲روزه

تاریخ گواهی می‌دهد که ملت ایران در امتحانات بزرگ و شرایط حساس از بصیرت بالایی برخوردار بوده‌اند و همبستگی و اتحادشان در برابر دشمن را حفظ می‌کنند. این روزها نیز که‌ دشمن کمین و دندان تیز کرده تا از این اوضاع سوءاستفاده کند، مردم نقش خود را به‌درستی ایفا خواهند کرد.
کد خبر: ۱۵۳۸۳۳۲
نویسنده زهرا خدادادی | رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس
 
لازم به یادآوری است که به لحاظ شرایط اقتصادی و از نظر گرانی‌ها، مردم مطالبات برحقی دارند اما مثل همیشه به دشمنان اجازه نخواهند داد که به مقاصد شوم‌شان دست پیدا کنند. مردم به‌خوبی آگاه هستند که نظام جمهوری اسلامی با خون شهیدان به این مرحله رسیده و‌ به همین دلیل به آن اعتقاد دارند و پشت مقام معظم رهبری ایستاده‌اند.
در این بین شهروندان باید توجه داشته باشند که دولتمردان صدای اعتراض ‌آنها را شنیده‌اند و مطالبات بر حق آنان با جدیت دنبال می‌شود. نمایندگان مجلس نیزخواسته‌های مردم را پیگیری می‌کنند. همچنین باید توجه داشت که بهبود شرایط نیازمند در نظر گرفتن یک فرصت برای مسئولان نیز هست تا آنها بتوانند برنامه‌ای را که برای تغییر شرایط یعنی حذف رانت دنبال می‌کنند، به سرانجام برسانند. برنامه حذف ارز ترجیحی هم درنهایت به نفع معیشت مردم خواهد بود و باعث می‌شود که دست بسیاری از رانتخواران و مفسدان کوتاه شود. ‌
مسأله دیگر آگاه‌سازی جوانان و نوجوانان است. در شرایط فعلی که دشمن نسل جوان ما را مورد هدف قرار داده، ‌‌خانواده‌ها و نهادهایی مانند آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها و موسسات فرهنگی، نقش بسزایی در آگاه‌سازی جوانان درخصوص مقاصد شوم دشمن دارند. 
بنابراین باید توجه داشت که شرایط کنونی ادامه جنگ تحمیلی ۱۲ روزه است و همان‌طور که مردم در آن ایام متحد شده و پشت نظام و رهبری قرار گرفتند، اکنون نیز ‌باید با همان اتحاد و یکپارچگی دشمن را شکست دهند. 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها