مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان ایلام خبر داد:

توزیع ۲۸۴ روغن در استان ایلام طی امروز و فردا

مدیرکل غله و بازرگانی استان ایلام از توزیع ۲۸۴ روغن بین فروشگاه‌های استان ایلام طی امروز و فردا خبر داد و گفت: این مقدار روغن توزیع شده معادل نیاز مصرفی یک ماهِ جمعیت استان ایلام است وهیچ‌گونه کمبودی در بازار وجود نخواهد داشت.
کد خبر: ۱۵۳۷۹۰۲

به گزارش جام جم آنلاین،اصغر باباخانی امروز_چهارشنبه هفدهم دی_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز چهارشنبه ۸۴ تن روغن خوراکی در سطح فروشگاه‌ها و مراکز عرضه استان در دسترس مردم قرار گرفت است.

وی از ورود یک محموله دیگر روغن به استان ایلام خبر داد و افزود: یک محموله ۲۰۰ تنی روغن تا فردا وارد استان شده و در سطح استان ایلام توزیع می‌شود.

مدیرکل غله و بازرگانی استان ایلام با تاکید بر اینکه این روغن‌های خوراکی با نرخ مصوب دولتی به دست مصرف‌کنندگان خواهد رسید تصریح کرد: همه عاملان مجاز فروش می‌توانند برای دریافت سهمیه و عرضه آن در فروشگاه‌ها، از اتحادیه‌های صنفی شهرستان‌ها پیگیری‌های لازم را انجام دهند.

باباخانی با تاکید بر اینکه سرانه مصرف روغن برای هر فرد در ماه حدود ۴۵۰ گرم است ادامه داد: این ۲۸۴ تن روغن توزیع شده معادل نیاز مصرفی یک ماهِ جمعیت استان ایلام است وهیچ‌گونه کمبودی در بازار وجود نخواهد داشت.

وی با تاکید بر اینکه جریان ورود کالا به استان پیوسته است و هیچ دلیلی برای نگرانی یا خرید بیش از نیاز وجود نداردگفت: از هم استانی‌های عزیز درخواست می‌شود بدون توجه به برخی سخن‌های بی‌پایه در خصوص کمبود کالا، به اندازه نیاز معمول خود خرید کنند زیرا روغن به میزان کافی فروشگاه‌ها موجود است.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها