ناپایداری هوا موجب تعطیلی مدارس و ادارات شد

ناپایداری هوا موجب تعطیلی مدارس و ادارات شد
در پی ناپایداری شرایط جوی و برودت هوا به منظور صرفه‌جویی در مصرف انرژی و کاهش ناترازی انرژی، تمامی ادارات و موسسات دولتی و خصوصی، مراکز آموزشی، دانشگاه‌ها، شعب بانک‌ها، بیمه‌ها و مراکز تجاری در استان مازندران روز چهارشنبه دهم دی‌ماه تعطیل خواهند بود. اما امتحانات مدارس و دانشگاه‌ها طبق برنامه برگزار می‌شود.
کد خبر: ۱۵۳۶۷۶۹

 به گزارش جام جم آنلاین مازندران ، در پی پیش‌بینی سرمای کم‌سابقه در کشور و استان مازندران، کارگروه مدیریت مصرف بهینه انرژی ستاد مدیریت بحران استان تصمیم به تعطیلی تمامی ادارات و موسسات دولتی و خصوصی، مراکز آموزشی، دانشگاه‌ها، شعب بانک‌ها، بیمه‌ها و مراکز تجاری در استان مازندران در روز چهارشنبه گرفت.این تعطیلی شامل مراکز درمانی، امدادرسان، خدمات‌رسان و شعب کشیک بانک‌ها نمی‌شود. همچنین مدارس و دانشگاه‌هایی که برنامه امتحانی دارند، فعالیت خود را برای برگزاری آزمون‌ها ادامه خواهند داد.سازمان هواشناسی از تداوم سرمای هوا در روزهای آینده خبر داده و کارگروه مدیریت مصرف انرژی از شهروندان خواسته است با صرفه‌جویی در مصرف انرژی، برای حفظ رفاه عمومی همکاری کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات
پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

معاون دبیر ستاد هماهنگی امور ایمنی و آتش‌نشانی کشور در گفت‌وگو با «جام‌جم» به تشریح آخرین وضعیت تجهیزات و ظرفیت عملیاتی آتش‌نشانی می‌پردازد

پوشش آتش‌نشانی در مسیر رشد

۲۰۰ بار اهدای زندگی

حسین زمانی، بازیگر تلویزیون در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از ۲۰۰ بار اهدای خون و ترویج فرهنگ ایثار می‌گوید

۲۰۰ بار اهدای زندگی

نیازمندی ها