
به گزارش خبرنگار جامجم آنلاین یزد، آیین افتتاح مدرسه ابتدایی ۱۸ کلاسه شهید منگلی یزد، با حضور وزیر کشور، استاندار یزد، نماینده مردم یزد، اشکذر و زارچ در مجلس شورای اسلامی و جمعی از مسئولان ارشد استانی و محلی برگزار شد و این مجموعه آموزشی به صورت رسمی به بهرهبرداری رسید.
این مجموعه آموزشی که با هدف توسعه زیرساختهای تحصیلی و کاهش تراکم دانشآموزی در منطقه احداث شده است، نقش مهمی در ارتقای کیفیت فضای آموزشی استان ایفا خواهد کرد.
مدرسه شهید منگلی در زمینی به مساحت ۴۴۰۰ متر مربع و با زیربنای ۳۷۰۰ متر مربع در دو طبقه ساخته شده و دارای ۱۸ کلاس درس است.
عملیات اجرایی این پروژه در سال ۱۳۹۷ آغاز شده و پس از هفت سال تلاش، در سال ۱۴۰۴ به اتمام رسید. برای ساخت و تجهیز کامل این مرکز آموزشی، اعتباری بالغ بر ۶۷۰ میلیارد ریال (معادل ۶۷ میلیارد تومان) از محل منابع دولتی تأمین و هزینه شده است.
گفتنی است افتتاح این مدرسه، بخشی از برنامههای سفر یکروزه وزیر کشور به استان یزد بود و در راستای سیاستهای دولت برای نوسازی، مقاومسازی و توسعه فضاهای آموزشی در سراسر کشور انجام شد.
گواردیولا چگونه برترین مربی تاریخ شد؟
خرید و فروش غیرقانونی انواع حیوانات و پرندگان کمیاب ادامه دارد