دومین حکم اعدام برای پسر آزارگر

پسر جوان که به اتهام تجاوز به دو زن تا یک‌قدمی مرگ رفته بود، پس از توقف حکمش و محاکمه، دوباره به اعدام محکوم شد.
پسر جوان که به اتهام تجاوز به دو زن تا یک‌قدمی مرگ رفته بود، پس از توقف حکمش و محاکمه، دوباره به اعدام محکوم شد.
کد خبر: ۱۵۳۲۰۸۴
 
به گزارش خبرنگار جام‌جم، تحقیقات پلیسی در این پرونده از سال۱۳۹۸ و با شکایت زن جوانی آغاز شد. این زن هراسان با مراجعه به ماموران پلیس در شرق تهران، گفت: در سایت دیوار درخواست کار داده بودم. شخصی به من پیام داد و گفت می‌خواهد خانه‌اش را تمیز کنم. من گفتم اگر زنی در خانه نباشد نمی‌آیم. گفت همسر و مادرش در خانه هستند. فردای آن روز به خانه‌اش رفتم اما کسی آنجا نبود و ادعا کرد برای خرید رفته‌اند و زود بازمی‌گردند. درحال تمیز کردن اتاق خواب بودم که به من حمله و تجاوز کرد. به‌دلیل این‌که او درمیان راه با من قرارگذاشته و با ماشین به خانه‌شان برده بود، نتوانستم آدرس خانه‌اش را به خاطر بسپارم. پس از این ماجرا، او مرا سوار ماشین کرد و من در محله‌ای از ماشین فرار کردم.
پس از این شکایت، ماموران به چهره‌نگاری از متهم پرداخته و تحقیقات برای دستگیری او آغاز شد. با گذشت چند ماه از این حادثه، شکایت مشابه دیگری نزد پلیس مطرح شد. زن جوان به ماموران گفت: کنار خیابان منتظر ماشین بودم. هرچه ایستادم تاکسی نیامد. من هم سوار ماشینی شدم که راننده آن پسر بسیار جوانی بود. با خودم گفتم این پسر خیلی جوان است، پس احتمال این‌که آدم بدی باشد وجود ندارد. بعد از این‌که سوار شدم در ماشین به من حمله کرد. به او التماس کردم و گفتم این کار را نکن و هرچه پول و طلا دارم برای تو اما اصلاتوجهی نکرد.حتی درهمان حین مادرم تماس گرفت. گوشی را برداشتم و درخواست کمک کردم. مادرم صدای جیغ‌هایم را شنید. من از این مرد شکایت دارم.
با بررسی دوربین‌های مداربسته و تحقیقات پلیسی، خودروی پسر جوان شناسایی شد اما وقتی ماموران قصد دستگیری او را داشتند، با ماشین به ماموران حمله کرد ولی در جریان تعقیب و گریز دستگیر شد.با تکمیل تحقیقات، به این پرونده در دادگاه کیفری یک استان تهران رسیدگی شد که در جلسه دادگاه شاکی دوم حضور داشت و برای پسر جوان درخواست اعدام کرد. متهم هم با رد اتهامش گفت: این دو زن با میل خودشان با من رابطه داشتند و آزار و اذیت آنها را قبول ندارم. 
پس از این جلسه قضات او را به اعدام محکوم کردند که این رای در دیوان عالی کشور مهر تایید خورد. در حالی‌که پسر جوان در یک‌قدمی مرگ قرار داشت، اعلام کرد در زندان توبه کرده و توانسته رضایت یکی از شکات را جلب کند. به این ترتیب حکم متوقف و دوباره به پرونده‌اش رسیدگی شد‌. در این جلسه که غیرعلنی شعبه پنجم دادگاه کیفری یک استان تهران، اظهارات پسر زندانی و وکیلش شنیده شد  و در پایان، قضات دوباره حکم اعدام وی را تایید کردند.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها