جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: محمدامین حجازی اظهار کرد: موضوع این دوره، همسو با اولویتهای ملی و جهانی در صنعت غذا و سلامت و نشاندهنده ظرفیت بالای ایران در بیوتکنولوژی کاربردی بود و به نحوی طراحی شد که محققان ونزوئلایی بتوانند از جنبههای مختلف از مراحل پایه تا کاربردی در حوزه پروبیوتیکها، به طور تئوری و عملی آموزش ببینند.
وی افزود: این دوره، گامی بزرگ در جهت ارتقای همکاریهای بینالمللی و گسترش روابط علمی بین ۲ کشور ایران و ونزوئلا است و انتظار میرود علاوه بر بهبود ظرفیت نیروی انسانی به طراحی و اجرای پروژههای مشترک توسعهای و کاربردی در زمینه بیوتکنولوژی منجر شود.
وی با بیان اینکه این دوره تخصصی با هدف توسعه مهارتها و انتقال دانش در حوزه بیوتکنولوژی غذایی روزی هشت ساعت برگزار شد، ادامه داد: فرصت خوبی برای محققان ونزوئلایی بود تا ضمن یادگیری مبانی علمی و کسب مهارتهای عملی در آزمایشگاه با آخرین دستاوردهای علمی، فناوریها و روشهای تحقیقاتی در حوزه بیوتکنولوژی غذایی به ویژه پروبیوتیک ها آشنا شوند و توانمندیهای خود را در این عرصه گسترش دهند.
حجازی تاکید کرد: تداوم این برنامه، فرصتهای مغتنمی را برای گسترش تبادلات علمی بین محققین در سطح بین المللی فراهم خواهد کرد.
وی اظهار کرد: این دوره بینالمللی یکماهه با عنوان «پروبیوتیک ها از علم تا کاربرد» و در قالب گسترش همکاریهای علمی و پژوهشی بین پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی ایران و کشور ونزوئلا و با هدف آموزش، انتقال تکنولوژی و توسعه همکاریهای علمی در حوزه بیوتکنولوژی و فناوریهای نوین در صنایع غذایی به ویژه در زمینه پروبیوتیکها برگزار شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد