مهدی نیک سیرت گفت: مناقصه احداث درمانگاه در اسفند ماه سال ۱۴۰۳ برگزار و پس از بررسی و ارزیابی توسط واحد فنی، مهندسی و بازرگانی پیمانکار برنده مناقصه در خرداد ماه ۱۴۰۴ تعیین گردید.
وي افزود: عملیات اجرایی احداث ساختمان جدید درمانگاه شهرستان خلخال در فضای فیزیکی درمانی ۳۰۰۰ متری با استانداردهای به روز و با اعتباری بالغ بر ۱۲۰ میلیارد تومان و در بازه زمانی ۲۲ ماهه تکمیل و برای خدمات رسانی راه اندازی خواهد شد.
مدیر درمان استان اظهار داشت: وجود برخی مشکلات درمانگاه موقت این شهرستان و در راستای سهولت دسترسی بیمه شدگان به این مرکز درمانی خواستار مساعدت اداره تاکسیرانی در برقراری مسیر ویژه تاکسی در این منطقه شد.
نيك سيرت با اشاره به خرید دستگاه دیزل ژنراتور با اعتبار ۲/۱ میلیارد تومان تصريح كرد: با وجود این دستگاه در زمان قطعی برق، پذیرش و درمان بیماران ادامه خواهد یافت.
فرماندار شهرستان خلخال ضمن قدردانی از حضور مدیر درمان استان و هیئت همراه و تقدیر از زحمات و تلاش های ارزنده کارکنان درمانگاه تامین اجتماعی این شهرستان گفت: در ارائه خدمات درمانی با کیفیت به مردم شریف و بیمه شدگان محترم سازمان، از مسئولان ادارات مرتبط با احداث پروژه درمانی تامین اجتماعی در این شهرستان درخواست همکاری های لازم را در تسریع روند احداث این مرکز درمانی داشته باشند.
وطن دوست با بیان نیاز این مرکز درمانی به پزشکان متخصص تشريح كرد: برای بکارگیری پزشکان متخصص در رشته های مختلف با کمک دانشکده علوم پزشکی خلخال و سهولت رفت و آمد مردم به درمانگاه موقت قول مساعد داد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
تهیهکننده، نویسنده و بازیگران مجموعه شبکه سه، از چالشهای تولید یک قصه اجتماعی میگویند
در گفتوگو با یک جامعهشناس، تهدیدات و فرصتهای هوش مصنوعی برای خانوادههای ایرانی را بررسی کردهایم
سعید شیخزاده در گفتوگو با «جامجم» عنوان کرد