دانش تولید خوراک زنبور عسل در دستان محققان البرزی

محققان یک شرکت دانش بنیان در البرز باهمکاری دانشگاه شهید بهشتی تهران موفق به دستیابی به دانش تولید خوراک زنبور عسل شدند.
محققان یک شرکت دانش بنیان در البرز باهمکاری دانشگاه شهید بهشتی تهران موفق به دستیابی به دانش تولید خوراک زنبور عسل شدند.
کد خبر: ۱۵۰۴۴۰۶

به گزارش جام جم البرز، محمدرضا عینی مدیرعامل شرکت دانش بنیان با بیان اینکه دانش تولید این محصول پیش از این در انحصار کشور‌های اسپانیا، سوئد واسلونی بود گفت: حالا ایران چهارمین کشوری است که به فناوری تولید این محصول دست یافته است.

محمدرضا عینی گفت: این محصول با ترکیباتی ایمن، فاقد ساکاروز مضر و هماهنگ با زیست‌بوم زنبور ایرانی، بدون باقیمانده ذرات قندی درکندو پس ازمصرف است.

او گفت: افزایش تخم ریزی وجمعیت کلنی قابلیت جذب بالا، افزایش سلامت وکاهش استرس و تقویت کلنی‌ها از دیگر ویژگی‌های این محصول است.

وی تولید خمیرشیرین با کنترل رطوبت، دما و مقدارشکر ونیزغلظت قند‌ها محصولی بدون سم‌های مضرآلودگی ومقرون به صرفه بودن برای زنبورداران ازمزایای این محصول بیان کرد وافزود: با دستیابی به دانش تولید خوراک تخصصی برای زنبورعسل، تحولی مهم در صنعت زنبورداری کشور به‌شمار می‌آید.

این محصول با قیمت یک سوم نمونه خارجی عرضه شده واین شرکت توان تولید سالانه ۱۲۰ هزارتن را درکشور دارد.

ایران بعد از چین وترکیه جایگاه سوم تولید عسل را درجهان دارد که به گفته محققان این شرکت دانش بنیان با دستیابی به فناوری تولید این محصول می‌توان رتبه کشور را ارتقا داد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
رأی معنادار لبنانی‌ها

در گفت‌و‌گوی اختصاصی روزنامه «جام‌جم» با دو تن از اعضای بلندپایه جنبش امل و حزب‌الله لبنان بررسی شد

رأی معنادار لبنانی‌ها

در رستوران انتخاب شدم

علی‌امین حسنی، بازیگر نقش بهروز در سریال پایتخت در گفت‌وگو با «جام‌جم» از خاطرات حضورش در این سریال می‌گوید

در رستوران انتخاب شدم

نیازمندی ها