به گزارش جامجمآنلاین از ایرنا، فخرالدین کشاورز افزود: طی مدت مذکور یک هزار و ۶۲۷ پرواز داخلی و خارجی از طریق فرودگاه شیراز انجام شد که از این تعداد، یکهزار و ۲۸۵ پرواز داخلی و ۳۴۲ پرواز نیز خارجی بود که به ترتیب نسبت به مدت مشابه سال قبل چهار درصد و ۶ درصد رشد داشتهاند.
وی ادامه داد: همچنین طی مدت مذکور ۱۸۰ هزار و ۳۱۱ مسافر داخلی و خارجی از طریق فرودگاه شیراز به مقاصد داخلی و خارجی جابجا شدند که این تعداد سال گذشته ۱۶۸ هزار و ۶۵۰ نفر بود.
او اظهار کرد: از مجموع ۱۸۰ هزار و ۳۱۱ مسافری که در مدت مذکور از طریق فرودگاه شیراز جابجا شدند ۱۴۱هزار و ۳۰۰ مسافر داخلی و ۳۹ هزار و ۱۱ مسافر نیز خارجی بودند که در این زمینه نیز به ترتیب شاهد رشد هفت درصدی و ۶ درصدی بوده ایم.
استان فارس در نوروز ۱۴۰۴ میزبان، بیش از ۱۰ میلیون نفر مسافر بود.
همچنین حدود چهار میلیون نفر از اماکن تاریخی و فرهنگی این استان بازدید کردند.
وقتی «جوکر» هم دیگر جواب نمیدهد
مستندسازان با ثبت جزئیات آیین حماسی بدرقه با رهبری شهید، درصدد تبدیل این سوگ ملی به سندی ماندگار از آغاز یک دوران جدید هستند