مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان:

پیش‌بینی کشت زیره در ۱۵۰ هکتار از اراضی استان همدان

جهش تولید در دیمزارها، گامی در جهت امنیت غذایی کشور

مدیر امور زراعت سازمان جهاد کشاورزی همدان گفت: سالیانه ۲۲۰ هزار هکتار از اراضی دیم استان به صورت آیش زرد رها میشود که با اجرای طرح جهش تولید در دیمزارها قصد داریم با کشت تناوبی گیاهان دارویی و علوفه ای این میزان آیش را به صفر برسانیم.
کد خبر: ۱۴۸۷۴۷۱

به گزارش جام جم آنلاین همدان، علی بایگانه اظهار داشت: وسعت اراضی زراعی ،باغی و عرصه منابع طبیعی در استان همدان حدود ۱.۶۵ میلیون هکتار است که از این میزان حدود ۹۰۰هزارهکتار آن زراعی و نزدیک به ۷۰۰هزارهکتار از اراضی زراعی استان نیز دیم است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان همدان افزود: سالانه بین ۴۸۰ تا ۵۰۰ هزار هکتار کشت دیم در استان همدان انجام می شود وحدود ۲۲۰ هزار هکتار الباقی هر ساله به صورت آیش زرد است.

وی ادامه داد: طرح ملی جهش تولید بامشارکت سازمان‌ جهادکشاورزی وستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی (ره) در استان همدان در حال اجرا است.

بایگانه با اشاره به اینکه طرح جهش تولید در دیمزارهای این استان در پنجمین سال اجرا قرار دارد، بیان کرد: طرح جهش تولید از سال زراعی ۱۳۹۹-۱۴۰۰ در ۱۲۴ هزار هکتار از اراضی استان همدان آغاز شده است و در سال جاری به ۵۲۰ هزار هکتار رسیده است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان همدان عنوان کرد: برخی از اهداف مهم طرح جهش تولید در دیمزارها رعایت تناوب زراعی، تبدیل آیش زرد به سبز ، توسعه کشاورزی حفاظتی، توسعه کشت گیاهان تناوبی، توسعه استفاده از بذور اصلاح شده، افزایش عملکرد در واحد سطح، ارتقاء دانش فنی بهره برداران است.

وی خاطرنشان کرد: سطح زیرکشت محصولات طرح جهش تولید در دیمزارها در سال زراعی جاری شامل غلات(گندم و جو)، گیاهان علوفه‌ای، حبوبات(نخود وعدس)،گیاهان دارویی وگیاهان روغنی است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها