جانشین دبیرکل کنگره بین‌المللی ۱۸ هزار شهید خراسان رضوی:

نمایش میدانی- رزمی «۱۸۰۰۱»، اثری هنرمندانه، فناورانه و تاثیرگذار است

مدیر روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان؛

نمایش «گلداسمید» در زاهدان روی صحنه رفت

سیدحمیدرضا طباطبایی،مدیر روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان گفت، نمایش صحنه‌ای «گلداسمید» به کارگردانی محسن آقایی در زاهدان به روی صحنه رفت.
سیدحمیدرضا طباطبایی،مدیر روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان گفت، نمایش صحنه‌ای «گلداسمید» به کارگردانی محسن آقایی در زاهدان به روی صحنه رفت.
کد خبر: ۱۴۸۷۲۹۴

به گزارش جام‌جم‌آنلاین از ایرنا،سیدحمیدرضا طباطبایی روز شنبه اظهار کرد: نخستین شب از پنج شب اجرای عموم نمایش صحنه‌ای گلداسمید، روز جمعه هفتم دی ماه از ساعت ۱۸:۳۰ در تالار مرحوم هادی فاضلی فرهنگسرای ارشاد زاهدان روی صحنه رفت.

وی افزود: این نمایش که به عنوان تئاتر فصل حوزه هنری سیستان و بلوچستان به روی صحنه می‌رود؛ نمایشی درام-تاریخی است که ماجرای استعمار انگلستان در استان در سال ۱۹۱۹ و رشادت مردمان آن روز‌ها را روایت می‌کند.

مدیر روابط عمومی حوزه هنری انقلاب اسلامی سیستان و بلوچستان ادامه داد: نویسنده و کارگردان این نمایش محسن آقایی از استعداد‌های رشد یافته در حوزه هنری استان است و همچنین در این نمایش تمامی بازیگران بومی این منطقه ایفای نقش می‌کنند.

وی تصریح کرد: باتوجه به استقبال گسترده و تکمیل ظرفیت در نخستین شب اجرای نمایش، از تمام علاقمندان تقاضا می‌شود برای تهیه بلیط از هم اکنون به سایت گیشات به آدرس https://gishot.ir/e?m=۱۶۴۶۴۴ مراجعه کنند.

به گزارش ایرنا، این نمایش تا روز سه‌شنبه ۱۱ دی ماه از ساعت ۱۸:۳۰ به روی صحنه خواهد رفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها