ثبت سریع سفارشات گروهی کتاب‌های درسی توسط مدیران مدارس
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان عنوان کرد:

ثبت سریع سفارشات گروهی کتاب‌های درسی توسط مدیران مدارس

ثبت سفارش کتاب برای بیش از ۳۰۹ هزار دانش‌آموز در همدان

ثبت سفارش کتاب برای بیش از ۳۰۹ هزار دانش‌آموز در همدان
دبیر طرح پروژه مهر استان همدان از ثبت سفارش ۳۰۹ هزار و ۶۷۱ کتاب برای دانش آموزان دوره‌های مختلف تحصیلی در این استان خبر داد.
کد خبر: ۱۴۷۱۸۵۰

به گزارش جام جم آنلاین همدان، حجت‌اله چهاردولی اظهار داشت: ۳۲۹ هزار و ۵۱۵ مورد سهمیه ثبت سفارش برای دانش آموزان استان بود که تا کنون ۹۴ درصد این میزان ثبت سفارش شده و ۱۹ هزار و ۸۴۸ مورد باقیمانده هم در روز‌های آینده ثبت سفارش می‌شود.

دبیر طرح پروژه مهر استان همدان افزود: همه کتاب‌ها با تعداد ۲ میلیون و ۸۰۲ هزار جلد کتاب به طور کامل در استان توزیع شده است.

وی در پایان خاطرنشان کرد: در متوسطه اول صدور حواله از ۱۷ شهریور انجام شده و صدور حواله متوسطه دوم و فنی و حرفه‌ای نیز از ۲۰ شهریور آغاز می‌شود.

newsQrCode
برچسب ها: همدان کتاب مدرسه
ارسال نظرات
کالابرگ هست، فروشگاه نیست!

رئیس کل بانک مرکزی: با تدبیر رئیس‌جمهور مقرر شده کسری منابع پیشین کالابرگ از منبع دیگری تامین و مطالبات فروشگاه‌ها هرچه‌سریع‌تر تسویه شود

کالابرگ هست، فروشگاه نیست!

نیازمندی ها