
به گزارش جام جم آنلاین،آیین اختتامیه سلسله نشستهای «ملت ابراهیم» و رونمایی از یادنامه اصحاب علوم انسانی و اجتماعی در نکوداشت شهید جمهور و شهدای پرواز اردیبهشت ۱۴۰۳ صبح امروز در قم آغاز شد.
در این مراسم که با حضور علما و فضلا برگزار شد آیت الله اراکی عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه ملت ابراهیم ملتی است که به دنبال تمدن الهی و توحیدی است که آغازش با حضرت ابراهیم و پایانش با تمدن جهانی حضرت مهدی است گفت ملت ابراهیم تسلیم اوامر محض خداست ونمونه کامل ملت ابراهیم را در صحنه کربلا میتوان دید.
وی افزود: در ملت ابراهیم فقط رضای خدا مطرح است و هیچ چیزی جایی ندارد.
دختر شهید رئیسی هم در این مراسم از مدیریت فقیهانه بعنوان ویژگی شهید رئیسی دانست و افزود: از پایگاه حوزه انقلاب توقع است به تربیت مدیران فقیه همت بگذارند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیاتها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتارهای تنشزا شود
عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد:
خالد قدومی، نماینده جنبش حماس در گفتوگو با «جامجم» آخرین تحولات مربوط به غزه را تشریح کرد
در گفتوگوی جامجم با دکتر علی انتظاری، جامعهشناس مطرح شد