به گزارش جام جم آنلاین،آیین اختتامیه سلسله نشستهای «ملت ابراهیم» و رونمایی از یادنامه اصحاب علوم انسانی و اجتماعی در نکوداشت شهید جمهور و شهدای پرواز اردیبهشت ۱۴۰۳ صبح امروز در قم آغاز شد.
در این مراسم که با حضور علما و فضلا برگزار شد آیت الله اراکی عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه ملت ابراهیم ملتی است که به دنبال تمدن الهی و توحیدی است که آغازش با حضرت ابراهیم و پایانش با تمدن جهانی حضرت مهدی است گفت ملت ابراهیم تسلیم اوامر محض خداست ونمونه کامل ملت ابراهیم را در صحنه کربلا میتوان دید.
وی افزود: در ملت ابراهیم فقط رضای خدا مطرح است و هیچ چیزی جایی ندارد.
دختر شهید رئیسی هم در این مراسم از مدیریت فقیهانه بعنوان ویژگی شهید رئیسی دانست و افزود: از پایگاه حوزه انقلاب توقع است به تربیت مدیران فقیه همت بگذارند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است