به گزارش جام جم آنلاین لرستان، سرهنگ نبی اله قاسمی اظهار کرد: در پی کسب خبری مبنی بر نگهداری چند راس بز کوهی تاکسیدرمی شده غیر مجاز در خرم آباد، موضوع در دستور کار ماموران انتظامی این شهرستان قرار گرفت.
وی افزود: ماموران کلانتری ۱۲ خرم آباد پس از بررسی های همه جانبه و اقدامات اطلاعاتی و اطمینان از صحت موضوع با هماهنگی قضائی طی یک عملیات ۷ راس بز کوهی و ۳ قطعه سنجاب تاکسیدرمی شده را در این رابطه کشف و یک نفر در این رابطه دستگیر تحویل مراجع ذیصلاح دادند.
سرهنگ قاسمی در پایان از برخورد قاطع پلیس در مواجهه با شکارچیان غیر مجاز خبر داد و از شهروندان خواست: به منظور پیشگیری از این گونه موارد در صورت مشاهده و اطلاع از هر گونه فعالیت سودجویان در این زمینه مراتب را از طریق تلفن ۱۱۰ به پلیس گزارش کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
با دکتر علیاصغر احمدی، مدیر رادیو ورزش درباره ویژگیها و افقهای پیش روی این شبکه پرشنونده گفتوگو کردیم
استاد بهپژوه در گفتوگوی اختصاصی با «جامجم»:
در گفتوگو با دکتر محمودرضا اکرامیفر، مدیر «انتشارات جامجم» مطرح شد
گفتوگوی «جامجم» با کارگردان، بازیگر و تهیهکننده فیلم پیشمرگ