هجدهمین کنگره سراسری سل 24 تا 26 مهر در استان کردستان برگزار می شود.
کد خبر: ۱۴۴۹۸۸
این کنگره در حالی برگزار می شود که یک سوم مردم دنیا آلوده به میکروب سل هستند؛ اما بیمار تلقی نمی شوند و عواملی همچون سوء تغذیه ، بیماری های مزمن ، نقص سیستم ایمنی ، فقر و افزایش سن از عوامل اصلی بروز این بیماری هستند.
دکتر نادر اسماعیل نسب ، دبیر هجدهمین کنگره سراسری سل ، درباره مهمترین اهداف این کنگره به خبرنگار «جام جم» گفت: مباحث نوین و نگرشهای جدید در زمینه سل ، بسترسازی لازم به منظور تبادل اطلاعات درخصوص این بیماری و پیشگیری از آن ، بهره گیری از تجربیات صاحب نظران داخلی و آشنایی با مشکلات موجود به عنوان بستری برای شروع تحقیقات بیشتر، از مهمترین اهدافی است که این کنگره مدنظر قرار گرفته اند.
گفتنی است ؛ نماینده سازمان بهداشت جهانی ، رئیس انجمن بین المللی مبارزه با سل ، همچنین همه محققان و پژوهشگران در زمینه بیماری سل و علاقه مندان شرکت در کارگاه های آموزشی همچون PCR در این کنگره حضور خواهند داشت.