خاصیت ضد سرطانی چای سبز

: مشتقات شیمیایی غلیظ شده از چای سبز به تولید آنزیم های کلیدی سم زدا در افرادی که میزان کمی از این پروتئین سودمند را دارند، کمک می کند.
کد خبر: ۱۴۴۸۶۱

تحقیقات حاکی است که چای سبز غلیظ شده می تواند افراد را برای تقویت کردن نیروی دفاعی متابولیک در برابر سمومی که به سرطان منجر می شوند ، کمک کند. با مطالعه روی 42داوطلب مشخص شد که ترکیب غلیظ شده چای سبز که معادل خوردن 8 تا 16 فنجان چای سبز است ، به تولید آنزیم های مربوط به خانواده (utathione s-transferase (GST در 80 درصد شرکت کنندگان کمک می کند. آنزیم های GST نقش مهمی در مقاومت بدن در برابر عوامل شیمیایی سرطان زا و عوامل سمی دارند. این آنزیم ها مولکول های سرطان زایی را که به DNAهای سلولی صدمه می زنند، تغییر می دهند. به عبارت دیگر آنها را خنثی و بی اثر می کنند.در حقیقت آنها عوامل سرطانزای شناخته شده را به ترکیبات شیمیایی غیرسمی تبدیل می کنند.مطالعات ، ارتباط بین نقصان این آنزیم ها و افزایش خطر گسترش سرطان ها را نشان می دهد. چای سبز بروز ژن این آنزیم ها را در افرادی که میزان کمی از آن را دارند، افزایش می دهد نوعی مزیت محسوب می شود. محققان دریافتند در جوامعی همچون ژاپن و چین که مردم علاقه زیادی به چای سبز دارند، سرطان به میزان کمتری مشاهده می شود. موسسه NEI حمایت مالی از طرح مطالعه و تهیه کپسول های پلی فنون E به منظور مشاهده اثرات خاص آن را به عهده گرفت . این قرص ها حاوی epigallocatechin gallate هستند که به خاطر فعالیت قوی آنتی اکسیدان شناخته شده و هم اکنون در برابر انواع سرطان مورد آزمایش قرار گرفته است . آزمایشی به منظور مشاهده اثرات چای سبز بر میزان آنزیم های GST انجام و در آن از داوطلبان خواسته شد به مدت 4 هفته از مصرف هرگونه چای دیگر و یا محصولات وابسته به آن خودداری کنند. در پایان این دوره نمونه خون و سطح آنزیم GST در هر داوطلب مشخص شد سپس از داوطلبان خواسته شد به مدت 4 هفته و هر روز 4 کپسول پلی فنون E ناشتا مصرف کنند. در پایان نمونه خون دیگری از افراد گرفته و میزان فعالیت GST مشخص شد. پس از تجزیه و تحلیل اطلاعات ، مشخص شد استفاده این کپسول ها فعالیت GST را افزایش داده و تغییرات اساسی بر روی افرادی با میزان فعالیت GST داشته است اما بر میزان فعالیت افرادی با GST متوسط تغییری نداشته و در افراد با GST بالا به نظر می رسید کمی کاهش داشته ، هر چند محققان معتقدند این کاهش به خاطر تغییرات تصادفی است. این اولین مطالعه بالینی برای اثبات اثر ترکیبات شیمیایی چای سبز در تقویت آنزیم های سم زدایی بدن است.

مترجم : آتنا حسن آبادی
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها