هرمزگان-جام جم انلاین-مدیرکل تامیناجتماعی استان هرمزگان از بخشودگی جرایم بیمهای سه هزار و ۴۸۶ کارگاه در استان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل تامیناجتماعی هرمزگان؛ عباس اکبری با اعلام این خبر اظهارداشت: با عنایت به نامگذاری سال ۱۴۰۲ به عنوان سال مهار تورم و رشد تولید از سوی مقام معظم رهبری، سازمان تأمیناجتماعی به منظور حمایت از تولید و حفظ و افزایش اشتغال در کارگاههای کوچک و متوسط، اقدام به اجرای طرح بخشودگی جرایم بیمهای نمود.
اکبری ادامهداد: این طرح از ابتدای خرداد ماه سال جاری آغاز شد و تا پایان مرداد ماه به مدت سه ماه ادامه پیدا کرد.وی عنوان کرد: سه هزار و ۴۸۶ کارگاه تولیدی، صنعتی، معدنی، کشاورزی، صنفی و دانشبنیان دارای حداکثر صد نفر بیمهشده، در این طرح شرکت کرده و مورد بخشودگی جرایم بیمهای قرار گرفتند.
مدیرکل تامیناجتماعی هرمزگان به مبلغ جرایم بیمهای بخشیده شده اشاره و بیان کرد: بیش از هزار و ۲۱۱ میلیارد و ۸۳۶ میلیون ریال از جرایم بیمهای کارگاههایی که در این طرح شرکت کردند مورد بخشودگی قرار گرفت.اکبری در پایان گفت: در این زمینه، ادارهکل تامیناجتماعی استان هرمزگان با توجه به آمار و ارزیابی صورت گرفته، در بین ادارات کل کشور توانست رتبه دوم در میزان بخشودگی جرایم قرار گیرد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
کامران نجفزاده، از گزارشگری تا گفتوگوهای بیپرده در شبکه نسیم
«جامجم» در گفتوگو با رئیس سازمان هواشناسی کشور بررسی کرد