سرکلانتر سوم پلیس پیشگیری خبر داد

توقیف کامیون حامل ۱۰۰ کیسه آرد قاچاق

فرمانده مرزبانی فراجا:

باند بزرگ قاچاق کالا و ارز در هرمزگان متلاشی شد

فرمانده مرزبانی فراجا از متلاشی شدن یکی از بزرگترین سرباندهای قاچاق کالا و ارز طی عملیاتی به همت مرزبانان در هرمزگان خبر داد.
کد خبر: ۱۳۸۷۶۶۶

به گزارش جام جم آنلاین، سردار احمدعلی گودرزی در تشریح این خبر اظهارکرذ: در اجرای فرامین مقام معظم رهبری در برخورد قاطع با باندها و شبکه‌های سازمان یافته قاچاق، مرزبانان استان هرمزگان با حمایت دستگاه قضائی و تلاش و همت خود را برای اجرای این مهم به کار بسته و مبارزه خود را با متخلفان اقتصادی دو چندان کردند.

وی ادامه داد: دراین راستا با انجام اقدامات اطلاعاتی، مراقبت‌های ویژه و با تلاش‌های شبانه‌روزی و فعالیت بی وقفه مرزبانان این فرماندهی، یک باند واردکننده کالای قاچاق که به صورت کلان اقدام به وارد کردن کالا به صورت غیرقانونی به استان هرمزگان می کرد را شناسایی و تحت نظر اطلاعاتی قرار دادند

گودرزی با بیان اینکه با اقدام به موقع مرزبانان و در یک عملیات سریع و غافلگیرانه سرشبکه قاچاقچیان و تعدادی از اعضای این باند در استان شناسایی و دستگیر شدند، افزود: در این عملیات منسجم بیش از ۲۰۰ حساب بانکی مسدود، ۴ باب مغازه لوکس، ۱۸ دستگاه خودروی لوکس خارجی و ایرانی، یک باب ویلای لوکس، ۱۱ واحد منزل مسکونی، ۹ دستگاه انواع تلفن همراه و یک دستگاه بی سیم توقیف شده است.

به گزارش پایگاه خبری پلیس فرمانده مرزبانی انتظامی کشور با تأکید بر اینکه ۳۵۰ میلیارد تومان ضرر اقتصادی به این باند وارد شده است، اظهار کرد: در این رابطه شش نفر دستگیر و شش نفر نیز منع خروج از کشور شده اند و تلاش مرزبانان برای دستگیری سایر اعضای این باند ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها