دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: مصرف آب کافی، مایعات گرم، میوه‌های آبدار، شیره انگور در ماه مبارک رمضان از سر درد جلوگیری می‌کند.
کد خبر: ۱۳۶۲۵۸۸

به گزارش جام جم آنلاین البرز:

احدی گفت: روزه داری در ماه رمضان باعث تغییرات فیزولوژیک در بدن انسان می‌شود، یکی از مشکلات شایع در برخی روزه داران سردرد در طول مدت روزه داری است.
به گفته دبیر انجمن تغذیه البرز شربت عسل با آب جوش البته بدون لیمو ترش بعد از وعده سحری و قبل از خواب به افرادی که دچار کم خونی هستند، توصیه می‌شود، هم چنین در هر وعده افطار و سحر یک لیوان شربت شیره انگور رقیق شده با آب نیز موثر خواهد بود.
احدی گفت: مصرف وعده سحری از افت قند خون جلوگیری می‌کند، اما افراد کم خون در وعده‌ی افطار و سحر از مصرف زیاد غذا‌ها و نوشیدنی‌های حاوی مواد قندی هم، چون زولبیا و بامیه بپرهیزند.
او افزود: مبتلایان به سردرد و میگرن با مصرف مایعات کافی و مصرف میوه‌های آبدار در زمان افطار تا سحر مثل خیار، هندوانه، سیب و به می‌توانند از بروز سردرد پیشگیری کنند.
دبیر انجمن تغذیه البرز گفت: روزه داران هنگام افطار از مصرف سریع و با عجله مواد غذایی شیرین و چرب پرهیز و افطار خود را با مایعات گرم شروع کنند.

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها