خاک بستر حیات است
همزمان با روز جهانی خاک

خاک بستر حیات است

نشست مدیریت مصرف آب در صدا و سیمای اردبیل؛

لزوم مدیریت مصرف بهینه آب؛ مصرف ۹۲ درصدی آب در حوزه کشاورزی

مدیرعامل آب منطقه‌ای استان اردبیل گفت: از آب مصرفی ۸ درصد در حوزه صنعت و شرب و ۹۲ درصد در حوزه کشاورزی است که برنامه ریزی دقیقی را در مصرف بهینه و هوشمند آب طلب می‌کند.
مدیرعامل آب منطقه‌ای استان اردبیل گفت: از آب مصرفی ۸ درصد در حوزه صنعت و شرب و ۹۲ درصد در حوزه کشاورزی است که برنامه ریزی دقیقی را در مصرف بهینه و هوشمند آب طلب می‌کند.
کد خبر: ۱۳۵۲۵۶۹

به گزارش جام جم آنلاین اردبیل؛ جلسه اتخاذ راهکار‌های مناسب رسانه‌ای برای مدیریت صحیح مصرف آب شرب و کشاورزی امروز در صدا و سیمای مرکز اردبیل برگزار شد.
در این نشست مدیرعامل آب منطقه‌ای استان با اشاره به کاهش بی سابقه بارندگی‌ها و پائین آمدن ذخایر آب در استان گفت: از آب مصرفی ۸ درصد در حوزه صنعت و شرب و ۹۲ درصد در حوزه کشاورزی است که برنامه ریزی دقیقی را در مصرف بهینه و هوشمند آب طلب می‌کند.
حیدری همچنین تنش آبی در دشت اردبیل را نیازمند علاج بخشی دانست و گفت: برای کوتاه مدت اجرای ۴ سد در دشت اردبیل مراحل مطالعاتی را تمام کرده است.
نیکشاد رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تأثیر مهم کاهش آب را در تولیدات کشاورزی خاطر نشان کرد و با اشاره بر ضرورت تحولات بنیادین در کشاورزی و صنعتی شدن این بخش گفت: جهاد کشاورزی با توجه به کاهش منابع آب، ارائه ارقام کم مصرف باغی و زراعی، توسعه گلخانه ها، کشت حبوبات و کشت نشایی را در اولویت قرار داده است.
نعمت سلطانی مدیرعامل آب و فاضلاب استان هم انشعابات غیرمجاز را از مهمترین دغدغه‌های آبفای استان اعلام کرد و با بیان اینکه پائین آمدن سطح آب پشت سد‌ها منجر به کاهش کیفیت آب شرب شده است اهالی را به صرفه جویی و دقت در مصرف بهینه آب فراخواند.
ملااحمدی مدیرکل صدا و سیمای مرکز اردبیل هم از آمادگی کامل رسانه ملی برای همکاری در مدیریت مصرف بهینه آب با تاکید بر تولید محتوای مناسب در رادیو و تلویزیون و فضای مجازی خبر داد و گفت: با هدف آموزش و ترویج مصرف بهینه آب و فرهنگسازی در این حوزه، در کنار تولید کلیپ، انیمیشن و موشنگرافی هرهفته برنامه روتین رادیویی و تلویزیون طراحی و پخش خواهد شد.
 
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

سید علی بطحایی معتقد است ضرورت تدوین منشور اخلاقی برای هیات‌ها ضروری است تا فرهنگ «نقد عالمانه» جایگزین رفتار‌های تنش‌زا شود

ما فرزندان دلیلیم، نه پرخاش

نیازمندی ها