به گزارش جام جم آنلاین همدان، دکتر ایرج خدادادی درباره توزیع واکسن آنفلوانزا در استان همدان گفت: با توجه به رعایت دقیق شیوه نامه های بهداشتی از سوی مردم، شیوع ویروس آنفلوانزا کمتر شده است.
وی با تاکید بر اینکه امسال واردات واکسن آنفلوانزا کمتر از سال های گذشته بوده است تصریح کرد: راه های پیشگیری از ابتلا به آنفلوانزا همانند ویروس کرونا است با توجه به اینکه پارسال هم شیوع آنفلوانزا بسیار محدود بوده بنابراین نیاز چندای به واکسن آنفلوانزا احساس نمی شود.
معاون غذا و دارو دانشگاه با بیان اینکه سهمیه واکسن آنفلوانزا از طریق معاونت بهداشتی در حال توزیع است بیان کرد: واکسیناسیون از طریق گروه های بهداشتی بر اساس اولویت بندی اعلام شده از سوی وزارت بهداشت انجام می شود.
وی افزود: تعداد محدودی از واکسن ها هم برای بیماران خاص و دارای پرونده در معاونت درمان اختصاص یافته است.
دکتر خدادادی گفت: بیماران می توانند با دریافت نامه و حواله از معاونت غذا و دارو واکسن خود را از داروخانه های مربوطه دریافت کنند.
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد