علیرضا منصوریان: با کرونا خیلی درگیر شدم

سرمربی صنعت نفت همچنان در قرنطینه

آقای سوبله چوبله خبر کرونا گرفتنش را تکذیب کرد

پرویز مظلومی: خیلی ها نگرانم شدند

چند روز قبل خبر رسید پرویز مظلومی عضو هیات مدیره استقلال به کرونا مبتلا شده و باید مدتی قرنطینه باشد. خیلی ها برای او آرزوی سلامتی کردند اما ساعاتی بعد مشخص شد خبر صحت ندارد.
کد خبر: ۱۳۴۲۷۷۷

پرویز مظلومی در این باره به جام جم می گوید: خودم هم از دیدن و شنیدن این خبر تعجب کردم. خواب بودم. وقتی بیدار شدم دیدم خیلی ها پیام داده و برایم آرزوی سلامتی کرده اند. خیلی از دوستانن و آشنایان هم نگران بودند و می گفتند از وضعیتم خبر بدهم. تعجب کردم که چه کسی این خبر را منتشر کرده چون حالم کاملا خوب بود و هست. تنها کاری که کردم به بعضی از دوستان رسانه ای گفتم خبر صحت ندارد. سایت باشگاه هم ابتلای بنده به کرونا را تکذیب کرد. خداراشکر هیچ مشکلی ندارم و هنوز نمی دانم چه کسی این خبر را منتشر کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها