پژوهشگران اماراتی معتقدند

شیر شتر خاصیت ضد دیابتی دارد

خاصیت گوشت شتر

متخصص طب ایرانی گفت: برای تقویت سیستم ایمنی بدن بهتر است ما به جای گوشت گاو از گوشت شتر که طبع گرم‌تری دارد استفاده کنیم.
کد خبر: ۱۳۲۸۹۴۰
به گزارش جام جم آنلاین، برنامه «روزنه» با موضوع طب سنتی و درمان کرونا، در ارتباط تلفنی با حسن اکبری (متخصص آسیب‌شناسی سلولی و عضو انجمن علمی طب سنتی ایران) از شبکه رادیویی گفتگو روی آنتن رفت.

اکبری گفت: سیستم ایمنی بدن انسان اولین سنگر مبارزه با کرونا است.

وی افزود: حدود ۸۵ درصد از افرادِ آلوده به ویروس کرونا [حتی در جهش دلتا]عوارضی ندارند و متوجه به ابتلا نمی‌شوند.

عضو انجمن علمی طب سنتی ایران تصریح کرد: فقط ۱۵ درصد از افراد آلوده به ویروس کرونا با علائم این بیماری درگیر می‌شود، در حالی که فقط ۳ درصد از این مقدار علائم و درگیری‌های شدیدی را تجربه می‌کنند.

وی با اشاره به این که ویروس کرونا به راحتی در اکوسیستم بدن حرکت می‌کند، اظهار داشت: ویروس کرونا از زمان تولید اولین بشر در جهان روی زمین وجود داشته است، اما امروزه با جهش‌های جدیدی خودش را به وضعیت بحرانی نزدیک کرده است.

اکبری گفت: برای تقویت سیستم ایمنی بدن بهتر است ما به جای گوشت گاو از گوشت شتر که طبع گرم‌تری دارد استفاده کنیم.
 
منبع: فارس
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۱ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها