این غذا بسیار خوشمزه است

طرز تهیه دلمه پلو

این غذا در آذری زبان ها به کور دلماسی معروف است و اکثرا در فصل بهار و اوایل تابستان این غذا رو تهیه می کنند .
کد خبر: ۱۲۹۹۱۶۱

طرز تهیه دلمه پلو

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ایران پاتوق

برگ مو تازه خرد شده : ۳۵۰ گرم

برنج : ۹۰۰ گرم

گوشت گوسفندی : ۶۰۰ گرم

آلوچه : ۱۵ عدد

برگ مو تازه برای ته دیگ : به مقدار لازم

سبزی خورشتی : ۱۲۰ گرم

پیاز متوسط : ۲ عدد

کشمش : ۳/۴ پیمانه

لپه : ۳/۴ پیمانه

زرشک : ۱/۳ پیمانه

نمک : به مقدار لازم

شکر : ۱ قاشق غذاخوری

ادویه کاری و زردچوبه : ۱ قاشق مرباخوری

فلفل : ۱ قاشق چایخوری

طرز تهیه دلمه پلو

دستور تهیه  و پخت برگ مو لاپلو :

گوشت با دو لیوان آب برای یک ساعت می پزیم طوریکه آب گوشت کامل خشک بشه و گوشت نیم پز بشه.

لپه را با مقداری آب می پزیم تا نیم پز بشه. آلوچه ها را خلالی ریز می کنیم.

پیازها را خلالی ریز می کنیم و داخل روغن تفت می دهیم تا کمی طلایی شود، به ترتیب؛ گوشت نیم پزشده، ادویه ها، برگ موی ریز شده، آلوچه خلالی، لپه نیم پز و سبزی خورشتی را اضافه می کنیم و تفت می دهیم، نمک، شکر، کشمش پلویی و زرشک را می ریزیم و هم می زنیم.

برنج را دانه شمارتر یعنی زنده تر  آبکش می کنیم.

کف قابلمه را کمی روغن می ریزیم و دو سه لایه برگ مو قرار می دهیم، نصف برنج آبکش، همه مخلوط مواد و مابقی برنج اضافه می کنیم و غذا را با حرارت کم حدود

حدود دو ساعت دم می کنیم.

برگ مو لاپلو
نوش جان

نکات قابل توجه در طرز تهیه برگ مو لاپلو :

** از هر نوع گوشت ریز شده در این غذا می توانید استفاده کنید ولی بهترین گوشت، گوشت گوسفند چربی دار هست.

**با توجه به ذائقه اگر غذا را ترش دوست دارید آبغوره اضافه کنید و اگر ملس دوست دارید شکر اضافه کنید.

** موقع دم کردن غذا شعله را خیلی کم کنید تا برگ هایی که بعنوان ته دیگ قرار داده اید نسوزد

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها