مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران:

مراقب یخ زدگی کنتور آب باشید

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: با توجه به سرمای هوا از مشترکان آب تقاضا داریم که از تجمع آب داخل محوطه کنتور جلوگیری کنند.
کد خبر: ۱۲۸۷۶۵۲

به گزارش جام جم آنلاین، محمدرضا بختیاری مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران در گفتگو با  باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به کاهش دما و احتمال یخ زدگی کنتور‌های آب گفت: با توجه به فرارسیدن فصل سرما و احتمال یخ‌زدگی کنتور‌های آب در تهران از مشترکان آب و فاضلاب تقاضا داریم که از تجمع آب داخل محوطه کنتور جلوگیری کنند.

او ادامه داد: دمای زیر صفر باعث می‌شود آبی که در چاله کنتور جمع شده است، یخ بزند و به کنتور آسیب وارد کند.

بختیاری تصریح کرد: در تهران خانه‌هایی که جهت شمال قرار دارند، به‌دلیل کاهش دمای هوا احتمال یخ‌زدگی کنتور برایشان بیشتر است و باید کنتور را با پوشال و پارچه بپوشانند تا گرم شود.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران گفت: در دو سال گذشته به دلیل سردی هوا بیش از ۱۰ هزار کنتور در استان تهران یخ زد که منجر به قطعی چندساعته آب مشترکان شد.

او بیان کرد: در برخی ساعات شب به‌ویژه در مناطق شمالی شهر تهران و مناطق سردسیر استان، ما از مردم درخواست داریم تا تمهیدات لازم را برای جلوگیری از یخ‌زدگی کنتور و ترکیدگی انشعاب آب منازل خود به کار ببندند و اقدامات پیش‌گیرانه را انجام دهند.

بختیاری افزود: عایق‌بندی کنتور و لوله‌های آب‌رسانی در پیش‌گیری از یخ‌زدگی موثر است و توصیه می‌شود با قراردادن پشم‌شیشه، گونی کنفی و پوشال در محفظه کنتور و عایق‌کردن لوله‌های سطحی از یخ‌زدگی انشعاب و کنتور جلوگیری کرد.

او افزود: در صورت مشاهده یخ‌زدگی مشترکان از حرارت‌دادن مستقیم و یا ریختن آب جوش روی کنتور و یا لوله‌های آب داخل ساختمان و یا از برافروختن آتش در مجاورت شیر‌ها و لوله‌های آب جدا خودداری شود.

بختیاری در پایان تصریح کرد: افراد می‌توانند در صورت بروز مشکل یخ‌زدگی با سامانه تلفنی ۱۲۲ شرکت آب و فاضلاب استان تهران تماس بگیرند تا گروه‌های امدادی در کم‌ترین زمان ممکن به موضوع رسیدگی کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها