
به گزارش جام جم آنلاین خوراک میگودریایی
مواد لازم:
میگوی دریایی صورتیرنگ یک کیلوگرم
ادویه مخصوص ماهی به مقدار لازم
پیاز درشت ۱ عدد
سیر ۳ تا ۴ حبه
نمک به مقدار لازم
روغن مایع ۴ تا ۵ قاشق سوپخوری
زیتون سیاه و سبز از هر کدام ۵۰۰ گرم
لیموترش تازه ۵۰۰ گرم
جعفری پاک شده ۱۰۰ گرم
مغز گردوی آسیاب شده ۵۰ گرم
طرز تهیه
ابتدا میگو ها را پوست کنده سر آنها را جدا کنید پس از آن با یک چاقوی تیز قسمت بالای بدن آن را تا انتهای دم شکاف داده روده آنرا خارج کنید سپس چند بار میگوها را شسته در صافی قرار دهید تا آب آنها کشیده شود آن گاه پیاز را خلال کرده در کف ماهیتابه بریزید و بعد میگوها را نمک زده سیر را ریز رنده کرده با میگوها خوب مخلوط کنید و روی پیاز ها بریزید و به طور یکنواخت در ظرف که نمایید در آخر ادویه مخصوص ماهی را روی میگوها بپاشید و روغن را به آن افزوده و درب ظرف را بگذارید و حرارت اجاق را تنظیم کرده و صبر کنید تا غذا آماده شود آنگاه عطر آن در فضای آشپزخانه پخش می شود.
حال به هر شکلی که می خواهید همراه با نان، سبزیجات و سالاد یا به صورت خورش به همراه انواع پلو نوش جان کنید
برای مشاهده دستورالعمل غذای ساده و سریع کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
گفتوگو با میلاد بنیطبا، کارگردان فیلم سینمایی «مرجان» پیرامون دغدغههای ساخت و چالشهای اکران یک فیلم اجتماعی
یونس محمدی، تهیهکننده و مجری برنامه «مکث» :
«جامجم» در گفتوگو با رئیس باشگاه دانشپژوهان جوان بررسی کرد