در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین به نقل از ویکی 5040، زنجبیلهای کهنهتر، نظیر آنهایی که معمولاً در بقالیها پیدا میکنید، پوست محکمتری شبیه کاغذ دارند که شاید بخواهید آن را جدا کنید. اگر زنجبیل را برای مدتی آویزان کنید یک مقدار چروک میخورد که بهراحتی پوست آن با قاشق جدا نمیشود. شما برای پوست کندن آن به یک چاقوی میوهخوری نیاز خواهید داشت.
کندن پوست زنجبیل با قاشق
یک تکه ریشه زنجبیل را محکم در یک دست و قسمت گودی قاشق را محکم در دست دیگر نگهدارید. (دقت داشته باشید که شما میتوانید یک تکه زنجبیل را جدا کرده و فقط پوست آن قسمت را جدا کنید) لبه یک قاشق را روی پوست زنجبیل بکشید تا پوست آن را جدا کنید. کار پوست کندن زنجبیل را تا آنجا که فکر میکنید به آن نیاز دارید ادامه دهید. (زنجبیل اگر با پوست نگهداری شود، مدت بیشتری تازه خواهد ماند.
1. زنجبیل بافتی کاملاً رشتهای دارد. این رشتهها در راستای ریشه زنجبیل و تکههای آن است. قسمت پوستکنده شده آن را از سرتاسر بافت رشتهای قطعهقطعه کنید تا دوایری سکه مانند به دست بیاید.
خرد کردن یا ریز کردن زنجبیل
اگر دستور تهیه شما به زنجبیل خردشده یا ریز شده نیاز دارد، زنجبیلهای چوبکبریتی را که در قسمت قبلی آماده کرده بودید بهصورت عرضی برش دهید.
راحتترین راه رنده کردن زنجبیل این است که یک تکه از آن را در پلاستیک پیچیده و در فریزر قرار دهید و زمانی که به زنجبیل رنده شده نیاز داشتید آن را از فریزر خارج کنید و پوست آن قسمتی را که میخواهید بتراشید (درصورتیکه میخواهید، این کار واقعاً لازم نیست) و با رنده ریز زنجبیل را رنده کنید. همانگونه که در موقع قطعهقطعه کردن زنجبیل انجام دادیم، آن را بهصورت عرضی و از سرتاسر بافت رشتهای رنده کنید.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
رییس مرکز جوانی جمعیت وزارت بهداشت در گفتگو با جام جم آنلاین:
گفتوگوی «جامجم» با سیده عذرا موسوی، نویسنده کتاب «فصل توتهای سفید»
یک نماینده مجلس:
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»: