روایت زندگی 3 نسل در آذربایجان

مجموعه داستانی «قابهای خالی» به تهیه کنندگی ایوب دانشور و کارگردانی مرتضی احمدی هرندی با حضور مرتضی شمسی ، مدیر شبکه جهانی سحر در شهرستان لنگرود مقابل دوربین رفت.
کد خبر: ۱۲۷۰۱۰

«قابهای خالی» در 15قسمت 40دقیقه ای و بر اساس فیلمنامه بازنویسی شده بهزاد عشقی توسط مرتضی احمدی هرندی برای سیمای آذری شبکه جهانی سحر تهیه و در 2کشور ایران و جمهوری آذربایجان تصویربرداری خواهد شد.
نقطه آغاز این داستان در ایران شکل می گیرد و بعد از آن تلاش «نینا» برای یافتن حلقه گمشده خاطرات مادربزرگش «سولماز» روایت می شود. مادربزرگ ایرانی او همزمان با به قدرت رسیدن بلشویک ها در اتحاد جماهیر شوروی ، همراه خانواده اش از باکو به گیلان عزیمت می کند و آشنایی سولماز با بهمن ، او را به نخستین زن بازیگر تئاتر تبدیل می کند.
دانشور، تهیه کننده این مجموعه معتقد است: «قابهای خالی» علاوه بر ترسیم بخشی از تاریخ و اوضاع سیاسی اجتماعی ایران و جمهوری آذربایجان در برهه وقوع داستان ، سعی دارد با خلق جاذبه های ملودراماتیک و شخصیت پردازی ، مشکلات مهاجرت ، غم غربت و در نهایت در مرکز دایره ماجرا بازگشت به خویشتن انسان را حکایت کند.
70درصد از زمان سه ماهه پیش بینی شده برای تصویربرداری «قابهای خالی» در لوکیشن های لنگرود، رشت و آستارا در ایران و 30درصد بقیه در شهرهای باکو و آستارای جمهوری آذربایجان سپری می شود و قرار است احمدی هرندی ساخت آن را با مجموعه ای از هنرمندان ایرانی و آذربایجانی شامل 95نفر پیش ببرد.
در این مجموعه داریوش ارجمند، ناصر هاشمی ، نیکو خردمند، محمود مقامی ، تارا سلیمانی ، حوریه امیری و نرگس محمدی به ایفای نقش می پردازند و حمیده عمرآوا و رافیق عظیم اف از جمله بازیگران آذربایجانی هستند که با این طرح همکاری می کنند.
از دیگر عوامل «قابهای خالی» می توان به برنامه ریز: مسعود عسکری ، مدیر تولید: محمد حسین طالبی و مدیر نور و تصویر: سید جواد خاتمی اشاره کرد. «قابهای خالی» در کنار «آفتاب بر همه یکسان می تابد»، «ناکجا کجا» و «ستاران سهیل» چهارمین طرح نمایش شبکه جهانی سحر برای سال 85است.
شبکه سحر روزانه 19ساعت و به 6زبان آسیایی و اروپایی برنامه پخش می کند و یکی از سه شبکه تلویزیونی فعال معاونت برون مرزی صدا و سیماست.
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها