تهرانی‌ها 49 روز در هوای آلوده نفس کشیده‌اند

بر اساس آمارهای اعلام‌شده، تهرانی‌ها از ابتدای سال تاکنون 49 روز در هوای آلوده نفس کشیده‌اند.
کد خبر: ۱۲۴۰۷۹۸
تهرانی‌ها 49 روز در هوای آلوده نفس کشیده‌اند

به گزارش جام جم آنلاین از فارس، شاخص کیفیت هوا طی 24 ساعت گذشته بر روی عدد 126 قرار داشت و هوا برای گروه‌های حساس ناسالم بود. همچنین این شاخص در حال حاضر بر روی عدد 97 قرار گرفته و هوا سالم است.

البته با افزایش تردد خودروها تا عصر امروز به حجم غلظت آلاینده‌ ها افزوده می‌شود و هوای تهران در برخی از مناطق آلوده خواهد شد.

پایتخت از ابتدای سال، 25 روز هوای پاک، 186 روز هوای سالم، 47 روز هوای ناسالم برای گروه‌های حساس و 2 روز هوای ناسالم برای همه افراد داشته است. این درحالی است که تهران در مدت مشابه سال پیش 14 روز هوای پاک، 29 روز هوای سالم و 37 روز هوای ناسالم برای گروه‌ های حساس داشت.

بیشترین دما برای روز جاری 18 درجه و کمترین دما نیز 6 درجه سانتی‌گراد پیش‌بینی شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

طالقانی معتقد است سینمای ملی داشتن به هر قیمتی افتخار محسوب نمی‌شود، چون این مقوله تبدیل به یک ابژه شده و طرف غربی هر قدر خودمان را تحقیر کنیم، بیشتر به ما امتیاز می‌دهد

اقتصاد بازار، مهم‌تر از هویت ملی

نیازمندی ها