در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
به گزارش جام جم آنلاین از باشگاه خبرنگاران جوان، خاک جزیره هرمز دارای ترکیبات آتشفشانی و اکسیدهای آهن است و جالب است بدانید این خاک خوراکی بوده و در مصارف غیر خوراکی هم استفاده میشود.
در گویش محلی به این خاک گِلَک گفته میشود و در طبخ غذا، ادویههای خوش رنگ و پخت نان استفاده میشود. گلک متعلق به کوهی قرمز رنگ است که محلیها به آن دلک میگویند. یکی از نانهای خوشمزهای که با این خاک تهیه میشود نان تُمُشی نام دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
دکتر فواد ایزدی درگفت و گو با «جام جم»:
حسین حبیبی در گفتوگو با «جامجم» از سرچشمههای نگارگری گفت